Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un senaristinin yazdığı Annemizi Saklarken sete çıktı!

Zalim İstanbul’un senaristinin yazdığı Annemizi Saklarken sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Hekimoğlu dizisiyle büyük başarı yakalayan OJO Pictures’ın yeni dizisi Annemizi Saklarken’de işler hızlandı. Oyuncularla anlaşma sağlandıktan sonra dizi ekibinin sete çıktığı duyuruldu.

Star TV’de yayınlanacak olan Annemizi Saklarken dizisi daha önce Hekimoğlu ve Cam Tavanlar dizilerine imza atan OJO Pictures’ın imzasını taşıyor. Yeni dizinin yönetmenliğini Barış Yöş üstlenirken senaryosu ise Sırma Yanık tarafından kaleme alınıyor. Sırma Yanık daha önce Zalim İstanbul, Fazilet Hanım ve Kızları, Güllerin Savaşı gibi çok başarılı dizilere imza atmıştı.

Dizinin başrolünde çok genç bir oyuncu var. Ece Yaşar, Annemizi Saklarken dizisinin başrolünü üstlendi. Bugüne kadar Kara Sevda, Direniş Karatay dizilerinde rol alan genç oyuncu Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’da canlandırdığı Karaca Koçovalı karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Zalim İstanbul'un senaristinin yazdığı Annemizi Saklarken sete çıktı! 7

Dizinin diğer oyuncuları ise son derece deneyimli. Erkek başrolde yer alan Kutsi, en son TRT 1’de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde başrolü Nehir Erdoğan ile paylaşmıştı.

Bir başka deneyimli oyuncu da Yeşim Ceren Bozoğlu. Doktorlar dizisinde canlandırdığı Fikret ve O Hayat Benim’de Nuran karakterleriyle hafızalarda yer eden oyuncu en son Kuruluş Osman’da Hazal Hatun karakterini canlandırmıştı.

Annemizi Saklarken en son Exxen için çekilen Hükümsüz isimli dizide başrolde yer alan Hande Doğandemir’i de hayranlarıyla buluşturuyor. Annemizi Saklarken’in bir genç oyuncusu da Erdem Kaynarca. Genç oyuncu Ada Masalı’ndan ayrılıp bu dizinin kadrosuna dahil oldu.