Ana sayfa Dizi Analiz Zehra’nın Teşkilat’a geri dönme kararı heyecanı daha da artırdı!

Zehra’nın Teşkilat’a geri dönme kararı heyecanı daha da artırdı!

tarafından ker_def

Zehra, Teşkilat’a dönmeye karar verdi… TRT 1’de yayınlanan, ilk bölümünden itibaren seyircinin favorisi olan ‘Teşkilat’ üçüncü sezonunda ellinci bölümüyle de zirveye adını yazdırdı. Dizinin 9 Ekim Pazar akşamı yayınlanan ellinci bölümü, tüm kategorilerde birinci oldu.

Teşkilat’ın ellinci bölümünde neler oldu? Ömer zorlu operasyonda başarıya ulaşarak kurulması planlanan terör devletine büyük bir darbe vurdu. Zehra Francis’le buluşamadan Ömer’le birlikte güvenli eve gitmek zorunda kaldı. Zehra’nın Ömer’in yanında olduğunu duyan karargah ekibi büyük şaşkınlık yaşadı. Halit, Zehra’yı başına buyruk hareket etmemesi için uyarıp İstanbul’a çağırdı.

David Hartley, kültür ataşesi olarak Türkiye’de görevlendirildi. Görevlendirmenin resmiyet kazanmasının ardından David hemen planını devreye soktu ve İstanbul’da çeşitli terör eylemleri baş göstermeye başladı.

Halit Başkan, David konusunda büyükelçiliği uyarırken, ekip eylemleri engellemek için çalışmalara başladı. David ve ailesi yakın takibe alınırken; Ömer, Celine Hartley ile yakınlaşarak operasyon için ilk adımı attı.

Zehra'nın Teşkilat'a geri dönme kararı heyecanı daha da artırdı! 7

Mahallede ise Korkut’un engellediği uyuşturucu taciri Demirci İbrahim, Korkut’u öldürmek isterken Efkar olaya müdahale etti. Oğlunun ölümünde kimlerin parmağı olduğunu öğrenmek için gizlice hareket eden Efkar’ın karşısına yine Demirci İbrahim çıktı. Efkar ve Korkut, Halim’i şehit eden adamlardan birini bulup mahallenin ortasına bıraktı.

Halit’in ve ekibin isteğine rağmen teşkilata dönmeyeceğini söyleyen Zehra, Francis’in sözleriyle bir anda karar değiştirdi. Francis’in Şirket operasyonunda ekibi deşifre eden kişinin aslında çok yakınında olduğunu söylemesiyle, Zehra haini yakalamak üzere eski görevine dönmeye karar verdi.

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler şöyle:

Murat Yıldırım (Ömer), Deniz Baysal Yurtcu (Zehra), Gürkan Uygun (Efkar Baba), Turgut Tunçalp (Halit), Levent Can (Hartley), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut), Serdar Yeğin (Uzay), Ahmet Uğur Say (Gürcan), Ergün Metin (Bedro), Seren Deniz Yalçın (Helen), Yunus Narin (Sarışın), Atılay Uluışık (Sermet), Cansu Büşra Tuman (Celine), Ebru Nil Aydın (Sacide), Hande Dilan Hancı (Zeynep), Ela Naz Koçak (Yağmur)

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her Pazar TRT 1’de…