Ana sayfa Dizi Haberleri Zemheri hayal kırıklığından sonra Alperen Duymaz’dan yeni dizi!

Zemheri hayal kırıklığından sonra Alperen Duymaz’dan yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılına Zemheri dizisi heyecanı ile başlayan Alperen Duymaz, başrolü Ayça Ayşin Turan ile paylaşmıştı. Show TV’de yayınlanan dizi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu olarak başarılı olması beklenen bir yapımdı. Kendisini izleyiciye yeterince anlatamayan Zemheri, ekrana veda eden iyi projelerden birisi olarak akıllarda kaldı.

Zemheri’nin kısa sürede ekran macerasının sonuçlanması Alperen Duymaz hayranlarını da üzmüştü. Ünlü oyuncunun yeni sezondaki projesi de ortaya çıktı. Birçok teklif alan oyuncu, önemli projeleri reddetti ama aklı bir projeye yattı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, oyuncu gelen teklifler arasında bir tanesini beğendi. O3 Medya tarafından hazırlıkları yapılan Son Yaz isimli dizinin başrol teklifini kabul eden Alperen Duymaz, yeni sezonda da ekranda hayranları ile buluşmayı sürdürecek.

Oyuncunun dizideki rol arkadaşlarının kimler olduğu konusunda henüz net bilgiler yok. Son Yaz isimli dizinin detayları ortaya çıktıkça sayfalarımızda yer vereceğiz.