Ana sayfa Dizi Haberleri Zengin ve Yoksul dizisinde öyle bir hata yapıldı ki, gelen tepkiler sonrası hatadan dönüldü

Zengin ve Yoksul dizisinde öyle bir hata yapıldı ki, gelen tepkiler sonrası hatadan dönüldü

tarafından ker_def

Zengin ve Yoksul dizisinde Fındık sokağı bırakılınca Binnur Kaya’ya çok tepki gelmiş!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Zengin ve Yoksul dizisinde Berrin karakterine hayat veren Binnur Kaya, başarılı performansı ile dizinin yükselişinin mimarlarından birisi…

Avrupa Yakası’nda Şahika Koçarslanlı karakteriyle akıllara yazılan ve müthiş güldürme yeteneğiyle de bilinen Binnur Kaya, bu sefer ters köşe bir kadın karakteriyle ekranda yer alıyor.

Dizi TV’ye konuşan Binnur Kaya, Berrin karakterinin psikolojisine nasıl girdiği konusunda detaylar verdi.

Kaya, “Ben senaryoyu okudum. Genelde bir karakterin diğer karakterlerle olan ilişkisinden yardım almaya çalışıyor. Kostümünü giymek, o mekana gitmek gerekiyor. Evde düşündükçe olmuyor. Masa başında çalışıyorsun ama onu canlandıracağı yere gidince o kostümleri giyince biraz o havaya giriyorsun. Zaten senaryoda yazılı olan şeyler,karakterin özelliklerini anlattığı için oradan da yardım alarak el yordamıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Zengin ve Yoksul dizisinde öyle bir hata yapıldı ki, gelen tepkiler sonrası hatadan dönüldü 7

Fındık Yüzünden Çok Tepki Gelmiş

Kendisine gelen dönüşlerin çok iyi olduğunu belirten ve bu konuda hayranlarına teşekkür eden Binnur Kaya, “Sosyal medya kullanan birisi değilim. Seyredip yorum yapanlar, yolda gördüklerim… O kadar güzel şeyler söylüyorlar ki… Daha çok o sizinle ilişkileriyle ilgili oluyor, yıllardır bir birliktelik var seyirci ile oyuncu arasında. Hep güzel şeyler söylüyorlar, insanı mutlu eden ve onore eden…” dedi.

Hayranlarından en çok dizinin sevimli köpeği Fındık’ı bırakması nedeniyle eleştiriler aldığını anlatan Binnur Kaya, daha sonra Fındık’ı bulup tekrar sahiplenerek bunu telafi ettiklerine değindi.

Berrin kimdir?

40’lı yaşlarındaki Berrin, hayatın zorluklarıyla kavrulmuş inatla, ısrarla mücadele eden bir kadın. Kıymetinin bilinmediğini düşünüyor. İki kızı bir de ömrünü boşa adadığını düşündüğü bir kocası var. Kızlarını iyi ve yüksek itibarlı evlilik yapmasını bir inat meselesi haline getirmiş; kendi gençliğinin ödeşmesini onlarla yapacakmış gibi ihtiraslı bu konuda. Erdemli ailesinin kendisini küçümseyen, aşağılayan davranışlarını, üstünden ılık bir su gibi akıtıyor; sinirlerine ve duygularına hakim oluyor ve geçiştiriyor. Sonra bütün öfkesini arkalarından kusuyor. Onu hayata bağlayan, yaşam enerjisini veren şey bu neredeyse.