Ana sayfa Dizi Haberleri Zeynep, Alihan’a kaçtı ama izleyici çok kızdı! Yasak Elma dizisine tepki!

Zeynep, Alihan’a kaçtı ama izleyici çok kızdı! Yasak Elma dizisine tepki!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV’de pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinin son bölümü izleyiciyi kızdırdı!

Bol entrikalı ‘Türk işi Dallas’ dizisi ‘Yasak Elma’nın yeni  bölümüne Zeynep’in düğünden kaçması damgasını vurdu.

Alihan’ı hayatından uzaklaştırmak ve yeni bir başlangıç yapmak isteyen Zeynep son anda duygularına yenildi ve düğünden kaçtı. Alihan’ı durdurmak için hava alanına giden Zeynep uçak kalkmadan yetişemedi ama Alihan da uçağa binmediği için iki sevgili kavuşmuş oldu.

Ancak Alihan ve Zeynep dizinin hikayesini sürükleyen bir çift olsa da bu durum izleyenlerden büyük tepki aldı. Çünkü, izleyenler Zeynep’in bu şekilde duygularıyla oynayarak ve gururunu inciterek Dündar’a büyük haksızlık yaptığını düşünüyor.

Zeynep’in ilk bölümlerde en masum olan karakter iken bu yaptığı hareketle diğer kötü karakterlerden farkı kalmadığını düşünen izleyenler bu durumun ‘gerçek aşk kazandı’ olarak gösterilmesine de tepki gösteriyor. Bu sahne için “Gerçek aşkı elde edebilmek için ilk önce gerçekten “insan” olmak lazım, başkalarını kandırmamak lazım mesela, duygularla oynamamak.” şeklinde yorumlandı.

Dündar’ın “İkisini de yaşatmam” demesinin ya da yeni bölüm fragmanında Zeynep’i kaçırmasının da sırf Dündar’ı kötü gösterip Zeynep ve Alihan’ı aklamak için yapıldığını düşünen izleyenler Zeynep karakterini çabuk affedecek ve Alihan- Zeynep aşkına inanmaya devam edecek gibi görünmüyor.