Ana sayfa Dizi İzle Zeynep, Deniz’le yüzleşiyor! – Ege’nin Hamsisi 18.Bölüm

Zeynep, Deniz’le yüzleşiyor! – Ege’nin Hamsisi 18.Bölüm

tarafından ker_def

TRT1 ekranında izleyicilerle buluşan Ege’nin Hamsisi dizisinin 18. yeni bölümü 26 Kasım Pazartesi günü izleyicilerle buluştu. İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Asuman Dabak, Bestemsu Özdemir ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde hem eğlenceli hem de hüzünlü anlar yaşandı. dizinin bu bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 18. bölümden detayları izleyebilirsiniz.

Peki 18. bölümde neler yaşandı. İşte detaylar:

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden Ege’nin Hamsisi’nde bu hafta yine birbirinden renkli, eğlenceli olaylar yaşanırken, bazı sahnelerde heyecan doruğa çıkacak.

Zeynep, Deniz’den İntikam Alıyor

Rize’de nişanlandığı Deniz’in kendisini terk ettiğini nişan yüzüğüyle birlikte bir veda mektubundan öğrenen Zeynep, intikam kılıçlarını kuşanır. İzmir’de bulduğu yeni işte ise onu hiç beklemediği müthiş bir sürpriz beklemektedir…

Melahat’ı Bekleyen Büyük Tehlike!

Nişanı atıp memleketine yeni dönen oğluna kol kanat geren mahallenin iyilik perisi Melahat, bu kez Suriyeli göçmenlere yardım elini uzatır. Restoranının önüne gelen Suriyeli küçük kız çocuğuna sahip çıkan ve ona ailesini bulma sözü veren Melahat, kendisini bekleyen tehlikelerden habersizdir. Küçük kızın ailesinin öldüğünü öğrenen Melahat, onu göçmen kaçakçılarının elinden kurtarmak isterken korkunç bir olayın tam ortasına düşer…

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.