Ana sayfa Dizi İzle Zeynep sinirlendi! – Yasak Elma 15. Bölüm

Zeynep sinirlendi! – Yasak Elma 15. Bölüm

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinin 15. bölümü 24 Eylül Pazartesi akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu dizinin senaryosunu ise Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme alıyor. Dizinin 15. bölümünün ardından önemli sahneler youtube’dan paylaşıldı.

Videodan 15. bölümdeki önemli sahneyi izleyebilirsiniz…

Yasak Elma dizisi Fox TV ekranlarında büyük bir başarı kazandı. Dizinin konusu izleyicileri sürüklemekte. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin yan karakterleri de diziye ivme kazandırıyor.

Peki Yasak Elma’nın 15. bölümünde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de Alihan buna izin vermez. Zeynep’le konuşacak ve ondan bir şans daha isteyecektir. Bunu her zamanki gibi kendine özgü tarzıyla yaparak yine Zeynep’i şaşırtmayı başarır. Halit ve Yıldız’ın arası tam düzelmişken, Yıldız yeni bir skandala karışır ve evde yine gerginlik olur. Ender, Yıldız ve Halit’i ayıramayacağına inanmaya başlayıp ümitsizliğe kapılmışken, evine gelen beklenmeyen misafirle bütün fikri değişir. Şans bu kez Ender’den yanadır.