Ana sayfa Dizi İzle Zeynep’in peşine düşen Deniz – Ege’nin Hamsisi 20.Bölüm

Zeynep’in peşine düşen Deniz – Ege’nin Hamsisi 20.Bölüm

tarafından ker_def

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.

Ege’nin Hamsisi dizisinin 20. bölümü 10 Aralık pazartesi günü TRT1 ekranında izleyicilerle buluştu. Eğlenceli anların yaşandığı dizinin 20. bölümünden önemli sahneler dizinin youtube resmi sayfasında yayınlandı. Videodan başlıktaki sahneyle ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Peki 20. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

Müstakbel kayınpederinin hasta olduğunu ve çok az ömrü kaldığını zannederek ondan özür dileyen ve evlilik sonrasında Zeynep’le birlikte Rize’ye taşınıp, orada yaşamayı kabul eden Deniz beklediği cevabı alabilecek mi?

Deniz’in Kıskançlık Krizi!

Yakışıklı Genel Müdür Levent’in kahvaltı için Şevket’in muhlamacısına gelmesi, Deniz’e kıskançlık krizi geçirtir… Ancak Zeynep’le kendisinin çalıştığı şirketin genel müdürü olması nedeniyle bir tepki gösteremez. Aslen Karadenizli olan Levent ise Şevket’in gözünde, bütün kriterlere uyan bir damat adayıdır. Sığacık’ta bir proje arazisine bakmaya giden Levent’le Zeynep’i gizlice takip eden Deniz, başına gelecek sürprizlerden habersizdir…

Melahat’ten Şevket’e Ege Turu!

Bu arada Melahat ve Şevket, Suriyeli göçmen kız Ayşa’yı ziyaret için İzmir’deki Çocuk Esirgeme Kurumu’na giderler. Batan göçmen teknesinde anne ve babasını kaybeden küçük Ayşa, veda vakti Şevket ve Melahat’ten ayrılmakta oldukça zorlanır ve duygusal anlar yaşanır.

Şevket’in hasta olduğunu ve çok az ömrü kaldığını zanneden Melahat, Ayşa’yı ziyaretlerinin ardından ona İzmir’i gezdirme teklifinde bulunur.

Almancı Nuri’nin Kaçış Planları…

Öte yandan Fikret’in tam saha baskısından bunalan Almancı Nuri, sabah çok erken saatte, otelden kaçma planları yapar ancak Kaz Nuri ve Ördek Helga’ya hesaba katmaz… Üstelik Fikret’in çocuk isteği Almancı Nuri’yi iyice köşeye sıkıştırır…

Melahat’in Üçkağıtçı Abisi Kubat (Horoz Ağa) Kasabaya Geri Döner!..

En son kasabayı olaylı bir şekilde terkeden Melahat’in üç kağıtçı abisi Kubat (Horoz Ağa), Sığacık’a geri döner. Tek sermayesi iri kıyım horozu Torman ile organik tavuk işinden zengin olma hayalleri kuran Horoz Ağa, yıllar önce dolandırıcılık yapıp terkettiği Sığacık’ta ortalık karıştıracak birçok olayın kahramanı olacaktır.