Ana sayfa Dizi Haberleri Zeytin Ağacı dizisi izleyenleri şaşkına çevirdi, birçok kişi kendisiyle de bir yüzleşme yaşadı!

Zeytin Ağacı dizisi izleyenleri şaşkına çevirdi, birçok kişi kendisiyle de bir yüzleşme yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix platformunda uzun süredir ismi konuşulan Another Self olarak da bilinen Zeytin Ağacı dizisi izleyicilerle 28 Temmuz perşembe günü buluştu. Dizi hayranları da hemen uzun süredir merakla beklenen bu diziyi izledi ve yorumları da sosyal medyada paylaştı.

Bazı izleyiciler daha önce fragmanlarına bakarak Zeytin Ağacı dizisi için klişe bir hikayeye sahip, bilindik bir yapım olarak eleştiriler yöneltmişti. Ancak dizi yayınlanıp da izleyenler yorumlarını paylaştıkları, hiç de böyle bir ön yargıyı hak etmeyen etkileyici bir dizi olduğu ortaya çıktı.

Bazı izleyiciler Zeytin Ağacı’nı izledikten sonra kendilerini sorgulamaya başladı. Bunu da sosyal medyada çeşitli mesajlarla ortaya koydu. Bir izleyicinin şu yorumu Zeytin Ağacı dizisini çok güzel anlatıyor:

“Sadece dizi izleyeceğimi sanmıştım. Kalakaldım. Düşündüm. Nefes alamadım. Ağladım. Dışarı çıktım. Cesaretimi toplayıp tekrar başlamaya çalıştım. Nihayet bitirdim. Ben sadece dizi izlemedim; kendimi, yüzleşemediğim ve dert ettiğim her şeyi izledim.”

Zeytin Ağacı dizisi izleyenleri şaşkına çevirdi, birçok kişi kendisiyle de bir yüzleşme yaşadı! 8

Zeytin Ağacı dizisi izleyicilere kendi hayatlarını sorgulatan mesajları ile çok başarılı bir yapım olduğunu gösterdi. Bir başka izleyici de yaptığı yorumda insana geçmişini ve günümüzü sorgulatan sahneleriyle diziyi aşırı beğendiğini ifade etti.

İzleyicinin yorumu şöyle: “Dizinin tamamını bitirdim insana geçmişini ve günümüzü sorgulatan sahneler var, ama en önemlisi ne olursa olsun bozulmayan dostluk. Ada ,Leyla ve Sevgi’nin sahnelerinde bunu görmüş olduk.”

Zeytin Ağacı dizisi izleyenleri şaşkına çevirdi, birçok kişi kendisiyle de bir yüzleşme yaşadı! 9

Hem konusu hem oyuncu kadrosu hem de bıraktığı etkiye bakılır ise, Tuba Büyüküstün ile Murat Boz ikilisini başrolde buluşturan bu dizi son dönemin en güçlü mesajlarından birisini veren yapım olarak gözüküyor.

Dizinin müziklerinin de izleyicilere güzel hisler verdiğini sosyal medyada yapılan yorumlardan anlayabilirsiniz.

Tuba Büyüküstün ile Murat Boz ikilisinin yanı sıra; Rıza Kocaoğlu, Boncuk Yılmaz, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Füsun Demirel ve Umut Kurt gibi isimler de Zeytin Ağacı dizisinde rol aldı.