Ana sayfa Dizi Haberleri Zırıl zırıl ağlamak isteyenlere atv’den yeni dizi!

Zırıl zırıl ağlamak isteyenlere atv’den yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Kardeşlerim isimli dizinin ikinci bölümü de yayınlandı. İlk bölümü zaten beğeni toplayan yapım, güçlenerek yoluna devam ediyor. Güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan, dram hikayesiyle de izleyicilerin kalplerine seslenen dizi ile ilgili görüşler olumlu…

İki bölümün sonrasında da izleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla, “Yine zırıl zırıl ağlayacağımız bir dizi bulduk” diye yorumlar yaptı. Gözünde yaş kalmadığını dizinin başından sonuna kadar ağladığını belirten birçok dizi takipçisi de bulunuyor. Kardeşlerim hikayesi ile kısa sürede geniş bir kitleyi etkilemeyi başardı.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı dizide, dört kardeşin iç burkan ama sevgi dolu hikayesi anlatılıyor. “Artık çocukları yüzleri az da olsa gülsün, hepsi mutsuz” diyen Kardeşlerim izleyicileri, yeni bölümleri de sabırsızlıkla bekliyor.

Kardeşlerim dizisinin 3. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. 6 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde zenginliğin satın alamayacağı en önemli şeyin haysiyet olduğunu anlatan görüntüler göreceksiniz.

Dizide birçok kişi kendinden bazı şeyler bulduğunu da belirtiyor. Yani Kardeşlerim güncel hayat ile paralel bir hikaye olduğu için daha çok dikkat çekmeye devam ediyor.