Ana sayfa Sosyal Medya Zirve denilince akla onlar gelir! Kerem Bürsin ve Hande Erçel yine zirveyi kaptırmadı!

Zirve denilince akla onlar gelir! Kerem Bürsin ve Hande Erçel yine zirveyi kaptırmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, hem dizide partner oldu hem de sette başlayan yakınlaşma onları aşka götürdü… Nisan ayından bu yana aşklarını saklamayan ünlü çift, dizide başarılı performanslarına da devam ediyor.

Son yıllarda iki ünlü ismin birbirlerine tutunarak zirvede yer almayı başardığı en önemli örneklerden birisi onlar oldu…Sen Çal Kapımı dizisi ikinci sezonunda da yine ilgi görmeyi sürdürüyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi de sosyal medyanın en çok konuşulan ünlüleri olmaya devam ediyor.

Adba TV tarafından 12-18 Temmuz tarihleri arasında twitter ortamında yapılan araştırmada en popüler kadın oyuncu olarak Hande Erçel, 85 bin 226 ileti sayısı ile Ayça Ayşin Turan’a fark atarak birinci sırada yer aldı.

Zirve denilince akla onlar gelir! Kerem Bürsin ve Hande Erçel yine zirveyi kaptırmadı! 7

Erçel’in uzun zamandır sosyal medyanın en çok konuşulan kadın ünlülerinden olması da hayranlarının ne kadar etkili olduğunu anlatmaya yetiyor.

Bu araştırmanın en popüler erkek oyuncular bölümünde ise bu sefer birinciliği Kerem Bürsin, en yakın rakibi Alp Navruz’a yine fark atarak 87 bin 878 ileti sayısı ile elde etti.

Sen Çal Kapımı’nın iki başarılı ismi, aşklarının da etkisi ile sosyal medyanın en gözde isimleri olmayı sürdürüyor…

Zirve denilince akla onlar gelir! Kerem Bürsin ve Hande Erçel yine zirveyi kaptırmadı! 8