Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ziynet Sali, hakkında çıkan iddialara ne yanıt verdi?

Ziynet Sali, hakkında çıkan iddialara ne yanıt verdi?

tarafından ker_def

Ahmet Kural’ın, Sıla’ya şiddet uygulamasının nedeni olarak gösterilen Ziynet Sali, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtsız bıraktı.

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan 2. Sayfa programında Ziynet Sali hakkındaki bu iddialar ile ilgili detaylara yer verildi. Videodan izleyebilirsiniz.

Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu arasında yaşanan olay gecesine dair ortaya atılan iddialar arasında Ziynet Sali’nin adıda geçiyor. Buna göre; Ahmet Kural, Ziynet Sali-Sıla arkadaşlığından çok rahatsızdı ve ikilinin görüşmesini asla istemiyordu.

‘MESAJ ATINCA ÇILGINA DÖNDÜ’ İDDİASI

Olay gecesi Sıla’nın telefonuna Ziynet Sali’den mesajlar geldiği, mesajları gören Ahmet Kural’ın “Hani siz görüşmüyordunuz?” diyerek çılgına döndüğü ileri sürüldü. Sözlü tartışmanın bir anda fiziki şiddete dönüştüğü belirtildi. Söz konusu iddia, Ziynet Sali’ye soruldu.

Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’nın haberine göre; program yapacağı kanaldan içeri girerken görüntülenen ünlü şarkıcı, “Sıla ve Ahmet Kural’ın sizin yüzünüzden kavga ettiği konuşuluyor” sorusuna, “Arkadaşlar saçmalamayın” cevabını verdi.