Ana sayfa Dizi Haberleri Zor bir prodüksiyon olan Kanunsuz Topraklar ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı!

Zor bir prodüksiyon olan Kanunsuz Topraklar ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. 1930’lu yıllarda Zonguldak’ta geçen dizi, dönem dizisi olması sebebiyle zor bir prodüksiyon olmasına rağmen izleyiciden tam not aldı. Ekranların en başarılı dizilerinden Sadakatsiz gibi zor bir rakibe rağmen reyting sınavını da geçti.

Çarşamba akşamlarının mücadelesi bundan böyle Sadakatsiz, Kanunsuz Topraklar ve Kuruluş Osman arasında geçecek. Kanal D dizisi Sadakatsiz ve Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar dün akşam ilk mücadelesini verdi. Mücadeleye önümüzdeki hafta ATV dizisi Kuruluş Osman da katılacak.

Başrollerinde Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisinin dün akşam ilk bölümü yayınlandı. Uzun süredir büyük bir heyecanla beklenen dizi, izleyicinin beklentisini gerçekleştirdi ve başarılı prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve oyunculuklarıyla izleyicinin büyük beğenisini kazandı.

Zor bir prodüksiyon olan Kanunsuz Topraklar ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı! 7

1930’lu yıllarda geçen ve maden işçilerinin patronlarına direnişini anlatan dizi etkileyici replikleriyle dikkat çekti. Dönem dizisi olması sebebiyle zor bir prodüksiyon olan Kanunsuz Topraklar kostüm ve dekorların başarısıyla da izleyiciden takdir aldı.

Dört ay süren çok özenli ve titiz bir çalışmanın sonucu olan Kanunsuz Topraklar için tüm ayrıntılarıyla bir kasaba inşa edildi. 5000 m2’lik bir arazi üzerine kurulan dekor kasabaya 22 haneli ev yapıldı. İnşa edilen dekor kasabaya yetiştirilmiş ağaçlar, köylülerin bahçelerinde yetiştirdikleri sebze meyveler ekildi, ahır ve kümesler yapıldı. Dizi için 4.770 parça kostüm oyuncuların beden ölçülerine göre atölyede dikildi.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Faruk Teber’in, senaryosunu Zülküf Yücel’in üstlendiği Kanunsuz Topraklar filminde başrolleri Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner ve Murat Daltaban paylaşıyor.