Ana sayfa Sosyal Medya Zor günleri geride bırakan oyuncu Pelin Karahan’ın oğlu ile videosu şaşkınlık yarattı!

Zor günleri geride bırakan oyuncu Pelin Karahan’ın oğlu ile videosu şaşkınlık yarattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Pelin Karahan, dizi setlerine verdiği aranın ardından sahnede hayranlarıyla buluşmuştu. Broadway’den İstanbul’a Müzikaller Projesi ile sahnede hayranlarıyla buluşan güzel oyuncu performansıyla hayranlarından tam not aldı.

Geçtiğimiz haftalarda eşi Bedri Güntay’ın ani rahatsızlığı üzerine zor günler geçiren Pelin Karahan sıkıntılı günleri geride bıraktı.

Bu süreçte sosyal medya paylaşımlarına da ara veren güzel oyuncu, akciğer embolisi nedeniyle apar topar ameliyata alınan eşinin iyileşmesinin ardından instagram paylaşımlarına da başladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Pelin Karahan (@pelinkarahan)’in paylaştığı bir gönderi

Ali Demir ve Can Eyüp adında iki oğlu bulunan güzel oyuncu, çocuklarıyla pozlarını ve onlarla yaptığı aktivitelerden videoları sık sık sosyal medyada paylaşıyor.

Pelin Karahan’ın son paylaşımında oğlu Can ile benzerliği hayranlarının gözünden kaçmadı. Oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından, “Oğlunuz aynı siz, nasıl güzelsiniz” ve “Annesinin kopyası maşallah”  gibi yorumlar yapılırken, bazı takipçileri ise oyuncuya eşinin sağlık durumunun nasıl olduğunu sordu.

Kavak Yelleri isimli dizideki ‘Aslı’ karakteri ile popüler olan Pelin Karahan, ekranlarda en son TRT1’de yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs’ta canlandırdığı ‘İnci’ karakteri ile yer aldı.