Ana sayfa TV Programları Zuhal Hanım, Aslı Hanım’ın konuğu… Zuhal Topal’la Sofrada 73. Bölüm

Zuhal Hanım, Aslı Hanım’ın konuğu… Zuhal Topal’la Sofrada 73. Bölüm

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programı haftanın 3. günü 5 Aralık Çarşamba günü Aslı hanım ile kayınvalidesi Tülay Kekeç yarıştı.
Gelin Aslı hanım, kayınvalideleri iyi bir şekilde ağırladı. Yine yemeklere yönelik ciddi eleştiriler vardı. Aslı hanım puanlama sırasında hem sevindi hem de üzüldü. Verilen düşük puanlarla üzülen gelin Aslı hanım, Latife hanımın verdiği 7 puan ile çok memnun oldu. Videodan 73. bölümün özetini izleyebilirsiniz.

Latife hanım bir önceki gün de 7 puan vermiş ve büyük tartışma konusu olmuştu. Latife hanım yemeklerini beğendiğini söyleyerek 7 puanı verdi. Ancak Şaduman hanım kendisi 2 puan vermesine karşın Latife hanımın bir önceki gün 7 puan verdikten sonra bugün 8 puan vermesi gerektiği belirtince ortaya bir tezatlık çıktı.

Fahriye hanım 2 puan verdi.
Latife hanım 7 puan verdi.
Nurten hanım 3 puan verdi.
Şaduman hanım 2 puan verdi.

Zuhal Topal’ın puanı ise 8 oldu.

Zuhal Topal hak edilen puanları kayınvalideler vermeseler bile kendisinin vermeye devam edeceğini belirtti. Yani kayınvalidelere “siz ne hesap yaparsanız yapın, burada belirleyici etken benim” mesajını iletti.

Topal’ın bu sözü aslında birinciyi kendi puanının belirlediği gerçeğinin de ortaya dökülmesine sebep oldu.

Soru ise şu; Zuhal Topal kendi istediği kişinin birinci bitirmesine sağlayabiliyor ise kayınvalidelerin puanlamalarının ne önemi kalıyor?

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında 6 Aralık Perşembe günü Gelin Esen ve kayınvalidesi Latife Gürsu hanım yarışacak. Gelin Esen hanım 32 yaşında.

Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmasında 7 Aralık Cuma günü haftanın finalinde Gelin Demet ve kaynanası Nurten Zencirkıran yarışacak. Demet hanım 31 yaşında. Bakalım bu hafta büyük ödül kime gidecek.

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturuyor, kıyasıya rekabet yaşanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün 16.30’da FOX’ta.