Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal’dan eşi Korhan Saygıner’e büyük jest!

Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal’dan eşi Korhan Saygıner’e büyük jest!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Fox TV’de Zuhal Topal’la Sofrada’yı sunan Topal, programının aynı zamanda yapımcısı olan eşinin, dünyaca ünlü bir aktöre benzetildiğini söyledi ve bir jest yapmayı ihmal etmedi!

Yarışmanın 127. bölümünde Necla ve Fatma Hanım’ın evine konuk olan Topal, sohbet arasında eşinin adı geçince, bir hayranının benzetmesini anlattı.

Topal, “Bir sevenimiz, hayranımız bana yazmış. Eşiniz Tom Hardy’e benziyor diye” şeklinde konuşarak rejiden eşi ve Tom Hardy’nin yan yana fotoğraflarının konulmasını istedi.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Topal'dan eşi Korhan Saygıner'e büyük jest! 9

Bu fotoğraf ekrana geldiğinde Zuhal Topal, “Koyun buraya bir Tom Hardy, bir Korhan Saygıner… Tom kim be? Tom kim, benim kocamın yanında? Tom halt etmiş!” diyerek eşine de herkesin önünde bir jest yapmış oldu.

Zuhal Topal ve Korhan Saygıner, 2008 yılında evlenmişti. Çiftin 2013 yılında dünyaya gelen Lina isimli bir kızları var.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Topal'dan eşi Korhan Saygıner'e büyük jest! 10

Zuhal Topal, geçtiğimiz günlerde kızı Lina’yı da program çekimlerine getirmiş ve bir kaç dakikalığına da olsa Lina ekranda görünmüştü.

KORHAN SAYGINER KİMDİR?

4 kardeş olan Müzisyen Korhan Saygıner, ailenin en küçüğü olarak dünyaya gelmiştir. Ünlü sunucu Zuhal Topal ile 27 Ağustos 2008 yılında İstanbul Sarıyer Yeniköy’de bulunan Sait Halim Paşa Yalısı’nda evlenmiştir. Aslen İzmir Karşıyaka’lıdır.

2005 Yılında ilk albümü Yaz Beni ile müzik piyasasındaki yerini almış özellikle İstemiyor ve Yaz Beni şarkıları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır. Ayrıca 6 parça’da bestecilik yönünüde gösteren Korhan Saygıner 2015 Eurovision Şarkı yarışmasında 1. olan My Nubmer One parçasının bestecisi Cihristos Dantis ile ortak bir şarkıya imza atmıştır.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Topal'dan eşi Korhan Saygıner'e büyük jest! 11

Korhan  Saygıner, Sezen Aksu’nun unutulmaz “Tükeneceğiz”i ülkemizin önemli yorumcularından Funda Arar ile birlikte seslendirerek de şarkıcılıkta ne kadar iddialı olduğunu göstermiştir.

Zuhal Topal’la evliliğinden Lina adında bir kız çocuğu bulunan Korhan Saygıner, Zuhal Topal’la Sofrada’nın yapım şirketi Dual Yapımın da sahibidir.