Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal, fenomen kayınvalidelere ağır konuştu; izleyicilerin yağları eridi!

Zuhal Topal, fenomen kayınvalidelere ağır konuştu; izleyicilerin yağları eridi!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 170. bölümü 19 Nisan Cuma günü Fox Tv ekranında izleyicilerle buluştu.

TelevizyonGazetesi.com Detay – Zuhal Topal’ın büyük ilgi gören yemek yarışmasında bir hafta daha sona erdi. Ancak geriye çokça eleştiri ve izleyicilerin canını sıkan birçok sahne kaldı.

Fenomen kayınvalideler ve gelinlerinin buluştuğu bu hafta kayınvalideler arasındaki tartışmalardan tutun da birbirlerine karşı hitap tarzları, gelin hanımlara yapılan haksız eleştirilere kadar izleyicileri deli eden birçok olay yaşandı.

Zuhal Topal’ın da sıklıkla gelin hanımlara hak ettikleri puanları vermedikleri için eleştirdiği fenomen kayınvalideler, yine bildiklerini okudu.

Şaduman hanım abartılı puanlarıyla ortamı gererken, diğer kayınvalideler ise haksızlıkları ile programa damga vurdular. Kendi gelininin kazanması için bir başkasının hakkını yemekten çekinmeyen kayınvalidelerin bu tavrına isyan eden Zuhal Topal, 19 Nisan final gününde kayınvalidelere ağır sözler söyledi.

Zuhal Topal, final öncesinde kayınvalidelere ciddi eleştiriler yaptı. Puanlamada büyük hatalar yapıldığını anlatan Topal, gördükleri karşısında şaşırdığını belirtti. Zuhal Topal, “Siz daha tecrübelisiniz, daha bilgilisiniz diye düşündüm. Maalesef inanamadım. Fenomenler dedim ama ne puanlar yakıştı ne de konuşmalar. Bu anlamda sınıfta kaldınız” ifadelerini kullandı.

Zuhal Topal, fenomenler haftasının bu şekilde gelişmesinden duyduğu rahatsızlığı iletti ve böylesini kendisinin bile beklemediğini ifade etti.