Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal, gelinin tanışma hikayesini duyunca şaşkına döndü!

Zuhal Topal, gelinin tanışma hikayesini duyunca şaşkına döndü!

tarafından ker_def

Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programının 9 Ocak Çarşamba günü ekrana gelen 98. bölümünde haftanın 3. yarışmacıları Merve gelin ve kayınvalidesi Altın Hanım’ın evine konuk olundu… Merve gelinin eşi ile tanışma hikayesi herkesi şaşırttı.

Zuhal Topal da bu tanışma şekline bir hayli şaşırdı.

Gelin Merve Hanım, eşiyle internette tanıştığını. Doğum günü pastası olan resme kutlama mesajı yazdığını ve konuştuklarını. Eşi Deniz’in kendisine bir hafta sonra mesaj attığını ve daha sonra görüşüp tanıştıklarını, Bursa’ya geldiğini söyledi. Altın Hanım ise oğlunun o esnada kendisine tatile gittiğini söyledi. Merve gelinin bir kez görüştüklerini, 3 ay sonrasında eşinin ikinci gelişinde ise evlendiğini anlattı. Çok sevdiğini, aşık olduğunu ve evlendiklerini belirtti.

Merve gelinin sanal ortamda tanışıp hızlıca evlenmesi ile ilgili ekrandan başka gençleri uyaran Zuhal Hanım, bu tür durumların tehlikeli olaylara da sebep olabileceği hatırlatmasını yapmadan geçemedi.

Altın Hanım ise gelinini ilk gördüğünde çok beğendiğini ve çok iyi anlaştıklarını belirtti. 10 yıllık evli olan Merve Hanım, babası ve annesinin ayrı olduğunu, babası ile yıllardır görüşmediklerini anlatırken duygusal anlar yaşadı.

Zuhal Topal, gelinin tanışma hikayesini duyunca şaşkına döndü! 7

Annesinin ise internetten tanışıp evlenmesine kızdığını anlatıp, babasının evlendiği ve çocuğu olduğundan bile haberi olmadığını söyledi.

Damat Deniz’in Japonya’ya tatile gitmiş olduğunu duyan Zuhal Topal, bu duruma çok şaşırdı. Erkek arkadaşları ile tatil yaptığını söyleyen Merve, bu konuda eşine çok güvendiğini belirtirken, Zuhal Topal, “Hanımlar şurdan şuraya gönderemiyor, Japonya’ya göndermiş” diyerek duruma çok şaşırdığını belirtti.