Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal, sofrada çıldırdı! Seyhan hanımı masada azarladı! Zuhal Topal’la 54. bölüm!

Zuhal Topal, sofrada çıldırdı! Seyhan hanımı masada azarladı! Zuhal Topal’la 54. bölüm!

tarafından ker_def
Zuhal Topal’ın içi içine sığmıyor, bıraksalar haykıracak!

Televizyon Gazetesi Detay

Zuhal Topal’la Sofrada programı son dönemde ekranda izlenmeye değer önemli yapımlardan birisi oldu. 54. bölümü 8 Kasım Perşembe günü ekrana gelen programda Zuhal Topal’ın düştüğü durum herkesin dikkatini çekiyor.

Kayınvalidelerin misafir oldukları gelinlerin yemeklerini afiyetle yeyip, tatlı tatlı sözler söyleyip sonra da düşük puanlar vermesi ve bu düşük puanları da açıklayamamaları dikkatleri çekiyor.

Daha önce Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu’nun da yaşadığı problemin benzerini bu sefer Zuhal Topal yaşıyor… Kayınvalideleri düşük puan vermemeleri, hak yememeleri için zaman zaman uyarmak durumda da kalan Topal, sözünü ise dinletemiyor.

Kayınvalidelerin 10 bin TL kazanmak uğruna kırıcı sözler söylemesine de kızan Topal, 54. bölümde adeta çıldırdı.

2 puan veren Seyhan hanımın bir de Hülya geline “2 Puana şükret” demesi Topal’ı adeta çileden çıkarttı. Seyhan hanımı adeta masada azarlayan Topal, “Siz yaştaki insanların biraz konuştuklarınıza dikkat etmeniz lazım. Lütfen lütfen devam etmeyelim” diyerek çıkıştı.

Topal’ın masada haksızlığa pek de gelemediği özellikle yüz ifadesine çokça yansıyor. Ancak 54. bölümde bu sefer dayanamadı ve Seyhan hanıma fena çıkıştı.

Topal, Hülya gelinin hakkının yendiğini söyledi ve 9 puan vererek kaynanaların kırdığı puanları Hülya’ya getirdi.