Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada 121. bölüme kayınvalidelerin ‘ateş basma’ atışması damgasını vurdu!

Zuhal Topal’la Sofrada 121. bölüme kayınvalidelerin ‘ateş basma’ atışması damgasını vurdu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının bugün ekrana gelen 121. bölümüne, kayınvalidelere ateş basması damgasını vurdu!

Haftanın ilk gününde yeni tanışan kayınvalideler, birbirlerini anlamaya çalışırken, ev sahibi Ayşe Turan, gelininin masa düzenini eleştiren kayınvalidelere, ilk dakikada cevaplarını verdi.

Daha yeni tanışan kayınvalideler arasında bu kez bir ateş meselesi aldı yürüdü!

Ateş bastığını söyleyen kayınvalide Şükran Hanım, kırmızı yelpazesini çantasından çıkarıp sallamaya ve bir yandan da Ayşe Hanım ile atışmaya başladı.

“Siz ateşlenip gelmişsiniz” diyen Ayşe Hanım’a kahkahlarla “Bence siz daha ateşlendiniz. Geldiğimizde öyle değildiniz” yanıtını vermesi, masada gülüşmelere neden oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada 121. bölüme kayınvalidelerin 'ateş basma' atışması damgasını vurdu! 7

Şükran Hanımın, “Ben ateşli gelmedim, ateşimi siz arttırdınız” sözleri üzerine bu kez de Azime Hanım, “Beni daha çok ateş bastı” diyerek çantasından yelpazesini çıkarması ise masadaki diğer kişileri kahkahaya boğdu.

Zuhal Topal’ın bu atışmalar ve yelpaze savaşları arasında hayli eğlendiği gözlenirken, şaşkınlığı da mimiklerine yansıdı. “Aaa bakın bir yelpaze de oradan çıktı” diyerek gülen Topal’ın bu sözlerine kayınvalide Ayşe Hanım da “Daha yeni geldiniz ateş bastı, sonunda ne yapacaksınız! Bunlara baksanıza ateş basmış hepsine!” diyerek kahkahalara katıldı.

Ellerindeki yelpazeleri bir süre sallayan Şükran ve Azime Hanım, programın ilk dakikalarında enteresan bir muhabbete de imza atmış oldular…