Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 13 – 17 Mayıs haftanın yarışmacıları kimler?

Zuhal Topal’la Sofrada 13 – 17 Mayıs haftanın yarışmacıları kimler?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada programında bir hafta daha başlıyor… Programın 186. bölümü 13 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00’da ekrana gelecek. Zuhal Topal’ın eğlenceli sunumuyla, kayınvalidelerin hırslı tutumu ve puan kırmadaki hünerleriyle, ayrıca bitmek tükenmez bilmeyen garip eleştirileriyle bir hafta daha başlıyor.

Peki 13- 17 Mayıs haftasında kimler yarışacak? İşte yeni haftanın yeni kayınvalideleri ve gelinleri:

13 Mayıs Pazartesi / 186. bölüm

Celep ailesinden kayınvalide Sultan hanım ile gelini Songül Celep’e konuk olunacak. Tuncelili gelin hanım 35 yaşında ve 14 yıllık evli. Gelin hanım yarışmaya kendisi katılmak istedi ve parayı kazanırsa da bu parayla araba almak istiyor. Sultan hanım Çorumlu ve 44 yıllık evli.

14 Mayıs Salı / 187. bölüm

Kayınvalide Şadiye Üçel ile gelini Hazel Erdemir yarışacak. 29 yaşında 4 yıllık evli olan gelin hanım motosiklet kullanan biraz da çılgın kişiliği olan birisi. Gelin hanım ödülü kazanırsa ev almakta kullanacak. Şadiye hanım Mersinli ve 56 yaşında.

15 Mayıs Çarşamba / 188. bölüm

Gelin Cennet hanım ve kayınvalidesi Mine Yazgan. Gelin hanım 10 yıllık evli ve kendi yöresinin yemeklerini çok iyi biliyor. Mine hanım ise İstanbullu ve Alanya’da kızıyla yaşıyor.

16 Mayıs Perşembe / 189. bölüm

Küçük ailesinden gelin hanım Ayşe ile kayınvalidesi Bediye hanımın evine konuk olunacak. Adanalı gelin hanım 12 yıllık evli, 2 çocuk annesi ve sosyal bilgiler öğretmeni. Bediye hanım 39 yıllık evli ve Osmaniye’de yaşıyor

17 Mayıs Cuma / 190. bölüm

Gelin Çiğdem Öztürk ve kayınvalidesi Nezahat Öztürk’e konuk olunacak. 12 yıllık evli gelin hanım, mutfakta oldukça iddialı. kayınvalide Nezahat hanım Rizeli.

Haftanın yarışmacılarıyla ilgili detayları videoda bulabilirsiniz: