Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 14 Aralık Cuma 80. bölüm yarışmacıları Tuğçe ve Aynur Yaman kimdir?

Zuhal Topal’la Sofrada 14 Aralık Cuma 80. bölüm yarışmacıları Tuğçe ve Aynur Yaman kimdir?

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında bir hafta daha geride kaldı..

Zuhal Topal’la Sofrada 14 Aralık Cuma 5. Gün yarışmacıları gelin Tuğçe hanım ve kayınvalidesi Aynur Yaman oldu.

Aynur hanım hafta boyunca eleştirileri ile gelinleri bir hayli terletmişti. Şimdi gelinini savunmak için masanın başındaydı.

Haftanın son gününde 21 yaşında daha 4 aylık evli olan Tuğçe Hanım iyi bir performans sergiledi… Kayınvalidesi Aynur Hanım ise birinci olmak konusunda iddialıydı…

HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU? İŞTE TÜM DETAYLAR

Fox TV’nin sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada 80. bölümü 14 Aralık Cuma günü saat 16.30’da izleyicilerle haftanın final gününde buluştu. Gelin Tuğçe hanım eşi Bilal bey ile birlikte marketten alışverişlerini tam zamanında yaptı. Hem annesinin hem de kayınvalidesinin paylaşamadığı gelin hanım 9 yaşından beri mutfakta tecrübesi olduğu için bir hayli iddialıydı.

Bu haftanın dikkat çeken kayınvalidelerinden Aynur Yaman da, gelinine yardımcı oldu. Aynur hanım diğer gelinlerin masasında Tuğçe hanıma ne kadar güvendiğini sözleriyle ifade etmişti. Bu yüzden de diğer kayınvalideler Tuğçe hamından süper bir performans beklentisi içine girmişti.

21 yaşında daha 4 aylık evli olan Tuğçe Hanım daha çiçeği burnunda yeni bir gelin. Kayınvalidesi Aynur Hanım ise birinci olmak konusunda iddialı…

Mutfakta eğlenceli halleriyle dikkat çeken Zuhal Topal’da bir hayli neşeliydi.

Kayınvalideleri güzel bir şekilde karşılayan ve tespih hediye eden gelin hanımın masası da beğeni topladı. Salata, pilav ve köftesi beğenilen gelin hanım olumlu puanlar aldı.

Tuğçe hanımın çorbası beğeni topladı. Fatma hanıma karşı diğer kayınvalidelerin tepkisi bu bölümde de devam etti. Kayınvalideler arasındaki tartışma Zuhal Topal’ın ateş basmasına sebep oldu.

Fatma hanım 1 puanı verince Zuhal Topal bu durumu kabul etmedi. Topal, “Eksik bir şey, eksik bir yemek olmadıkça 1 ve 2 puanı kabul etmiyoruz” diyerek tekrar puanlama yaptırdı. Topal, 1 puanı sildirdi ve yeniden yazdırdı.Fatma hanım, gelin hanımın fermanını yırtması nedeniyle kızgınlıkla 1 puan verdiğini anlattı.

Tuğçe hanıma verilen puanlar şöyle oldu…

Fatma hanım 3 puan verdi.
Ayten hanım 8 puan verdi.
İlknur hanım 3 puan verdi.
Meryem hanım 9 puan verdi.

Tuğçe hanım, 3 puanı hak etmediğini söyleyerek ağladı. Ayten hanımın 8 puan vermesinin ardından Tuğçe hanım da ağlayarak içini boşalttı. Meryem hanımın 9 puan vermesiyle de gelin hanım bir hayli memnun kaldı.Zuhal Topal ise İlknur hanıma bir jest yaparak gelinlik hediye etti. Zuhal Topal, İlknur hanımın genç kızken gelinlik giyemediği için bu durumdan etkilendiğini ve kendisine jest yaptığını anlattı. İlknur hanım 22 yıllık evliliğinin ardından ilk kez gelinlik giydi ve herkesten de alkış aldı. İlknur hanım, “Çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim. Ben sizi çok seviyordum. Benim en büyük isteğime de siz karşılık verdiniz. Allah razı olsun” diye konuştu.Bir başka sürpriz ise İlknur hanımın eşi Yusuf bey damatlığını giyerek programa konuk oldu. Çiftin mutluluğu görülmeye değerdi. Çiftin oğlu da programa konuk oldu. Çiftin müstakbel gelinleri Dilber hanım ise sözlü ve evlilik hazırlığı içindeydi.

Haftanın finalinde gelinler arasında gerginlik yaşandı. Kazanan ismi ise Zuhal Topal açıkladı.

10 bin TL’lik ödülü Tuğçe hanım ve Aynur hanım ikilisi kazandı.

Haftanın beşincisi 13 puanla Nurten – Ayten hanım.
Haftanın dördüncüsü 16 puanla Sude – Meryem hanım.
Haftanın üçüncüsü 17 puanla Dilber – İlknur hanım.
Haftanın ikincisi 21 puanla Serpil-Fatma hanım.
Haftanın birincisi 30 puanla Tuğçe-Aynur hanım.

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanmakta olan yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturuyor ve kıyasıya rekabet yaşanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün 16.30’da FOX’ta.