Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada 15 Şubat Cuma 125. Bölümde Zuhal Topal’ın büyük şaşkınlığı

Zuhal Topal’la Sofrada 15 Şubat Cuma 125. Bölümde Zuhal Topal’ın büyük şaşkınlığı

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada, 15 Şubat Cuma günü 125. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Zuhal Topal’ın renkli sunumu, kayınvalidelerin agresif sözleri ve puanlamadaki adaletsizlikler ile ekran başındaki izleyicilere farklı deneyimler yaşatan programda haftanın son günü neler yaşanacağı merakla bekleniyor?

15 Şubat Cuma günü 125. bölümde yarışacak olan gelin Esin Tezcan… 27 yaşındaki Esin hanım 6 aylık evli. Duygusal ve inatçı olan Esin hanım ayrıca havalı birisi olarak da biliniyor. Kayınvalide Şükran Tezcan ise kibar, alımlı ve gerçek bir yemek otoritesi… Videodan 125. bölümden detayları izleyebilirsiniz.

Zuhal Topal’ın eğlenceli şekilde karşılandığı haftanın son gününde gelin hanım maharetlerini sergileyecek. Kayınvalidelerin Waffle’ın ismini söyleyememeleri dikkat çekiyor. Kayınvalideler hal ve hareketleri ise Topal’ı şaşkına çeviriyor. Haftanın son gününde tüm gelin ve kayınvalideler toplanacak ve 10 bin TL’yi kazanacak olan isim belli olacak.