Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 17-21 Aralık yarışmacılarını tanıyalım!

Zuhal Topal’la Sofrada 17-21 Aralık yarışmacılarını tanıyalım!

tarafından ker_def

17 ARALIK PAZARTESİ GÜNÜ YARIŞMACILARI

Zuhal Topal’la Sofrada 17-21 Aralık yarışmacılarını tanıyalım! 11

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında yeni hafta 17 Aralık Pazartesi günü başladı. Kübra hanım ve kayınvalidesi Gülay hanım yarıştı. Kübra hanım toplamda 19 puan elde etti. 27 yaşında olan Kübra Hanım, Trabzonlu ve 1.5 yıllık evli… Babadan lokantacı olan Kübra Hanım oldukça hırslıydı ama bazı eksiklikleri olunca kayınvalideler hemen puan kırdı.  Kayınvalide Gülay Hanım 52 yaşında 3 çocuk annesi… Gülay hanım Trabzonlu ve oğluna da bir hayli düşkün…

18 ARALIK SALI GÜNÜ YARIŞMACILARI

Zuhal Topal’la Sofrada 17-21 Aralık yarışmacılarını tanıyalım! 12

Programın 18 Aralık Salı günü ekrana gelecek olan 82. bölümünde ise gelin Fatma hanım ile kayınvalidesi Meryem hanım yarışacak. 10 yıllık evli olan Fatma hanım, 31 yaşında. Mutfakta hem çok hızlı hem de inatçı olan Fatma hanım, oldukça da iddialı. Kayınvalidesi Meryem hanım ise doğal yaşama çok düşkün birisi olarak biliniyor.

19 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ YARIŞMACILARI

Zuhal Topal’la Sofrada 17-21 Aralık yarışmacılarını tanıyalım! 13

Gelin Züleyha hanım ve kayınvalidesi Nazende Eyüpoğlu’nu tanıyalım… Zuhal Topal’la Sofrada programının 19 Aralık Çarşamba günü, yani 3. gün yarışmacıları 31 yaşındaki Züleyha hanım ve iddialı olan kayınvalidesi Nazende hanım olacak. 31 yaşındaki Züleyha hanım, Hataylı… 4 yıllık evli olan gelin hanım Trabzon’a alışmış… Hem havalı hem de iddialı kayınvalide Nazende hanım ise gelinine güveniyor.

20 ARALIK PERŞEMBE YARIŞMACILARI

Zuhal Topal’la Sofrada 17-21 Aralık yarışmacılarını tanıyalım! 14

İlknur ve Emine Eroğlu ikilisini daha yakından tanıyalım… Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 20 Aralık Perşembe günü ekrana gelecek 4. gününde 33 yaşındaki gelin İlknur Hanım ile kayınvalidesi Emine hanım yarışacak. Gelin hanım 7 yıllık evli… Hırslı olduğunu ifade eden İlknur hanım, iddiasını ortaya koyuyor. Kayınvalidesi Emine hanım ise dedim dedik bir karaktere sahip. İlknur hanımdan daha da güçlü şekilde birinci olacaklarını belirtiyor.

21 ARALIK CUMA YARIŞMACILARI

Zuhal Topal’la Sofrada 17-21 Aralık yarışmacılarını tanıyalım! 15

Zuhal Topal’la Sofrada 21 Aralık 85. bölüm yarışmacıları Özlem ve Hüdehar Kayan​ kimdir? Özlem hanım oldukça genç bir gelin. Henüz 20 yaşındaki gelin hanım sadece 1 yıllık evli. Yemekleri konusunda iddialı olan Özlem hanım, kayınvalidesinden de destek görüyor. Hüdehar Kayan ise hırslı bir kayınvalide olarak dikkat çekiyor.