Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 17-21 Haziran haftası yarışmacıları belli oldu!

Zuhal Topal’la Sofrada 17-21 Haziran haftası yarışmacıları belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Hafta içi her gün Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada bu programı, bu Cuma günü (21 Haziran) sezon finali yapıyor.

Ekranın dikkat çeken programlarından birisi olan Zuhal Topal’la Sofrada, aldığı başarının sonrasında yeni sezonda da devam edecek.

Zuhal Topal’ın karşısında Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’deki Yemekteyiz yarışması yer aldı bu sezon.

Yeni sezonda ise Büyüktopçu’nun yerine Seda Sayan gelecek ve Zuhal Topal ile rakip olacaklar.

Sezonun son haftasının yarışmacıları ise belli oldu. Hayli çekişmeli bir hafta yaşanacak. Finalde kimin kazanacağı merak konusuyken yarışmacıların da birbirinden iddialı olması dikkat çekiyor.

İşte 17-21 Haziran haftası yarışacak olan o kayınvalideler ve gelinler:

Zuhal Topal'la Sofrada 17-21 Haziran haftası yarışmacıları belli oldu! 11

Haftanın 1. günü Burcu Yeloğlu ve kayınvalidesi Şükran Biroğlu yarışıyor. 27 yaşındaki Burcu Hanım, çiçeği burnunda bir anne. Heyecanlı ve kıpır kıpır yapısıyla tanınan gelin hanım, heyecanını yenebilirse yarışmada harikalar yaratacağından emin. Kayınvalidesi Şükran Hanım ise 68 yaşında ve 7 çocuk annesi. Oğluna ve gelinine çok düşkün olan Şükran Hanım’ın en büyük hobisi. Burcu Hanım yarışmayı kazanırsa alacağı parayla araba almayı ve kayınvalidesini de gezdirmeyi düşünüyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 17-21 Haziran haftası yarışmacıları belli oldu! 12

Haftanın 2. günü yarışacak isim Selma Özaslan ve kayınvalidesi Mahide Söyleme. 29 yaşındaki gelin bir yıllık evli ve bir çocuk annesi. Kayınvalidesi Mahide Hanım ise 2 gelin sahibi. Aşırı titiz olan Mahide Hanım, bu konuda tedavi de görmüş. Temizlik takıntısı ile hafta boyunca gelinlere zor anlar yaşatacak gibi görünüyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 17-21 Haziran haftası yarışmacıları belli oldu! 13

Haftanın 3. günü Zeynep Fırat ve kayınvalidesi Aysel Fırat yarışacak.
24 yaşındaki gelin iki yıllık evli ve bir çocuk annesi. Ev hanımı olan gelinin en büyük hobisi yemek yapmak. Kayınvalidesi Aysel Hanım ise aslen Niğdeli ve 30 yıldır İstanbul’da yaşıyor. Ödülü kazandıkları takdirde düğün borçlarını ödemek istiyorlar.

Zuhal Topal'la Sofrada 17-21 Haziran haftası yarışmacıları belli oldu! 14

Haftanın 4. günü ise Nadiye Saygılı ve kayınvalidesi Gülnaz Saygılı yarışacak. Adanalı olan gelin 10 yıllık evli ve bir çocuk annesi. İngilizce öğretmeni olan Nadiye Hanım’ın arası çocuklarla çok iyi ama kayınvalidelerle nasıl olacak henüz bilmiyoruz! Kayınvalidesi Gülnaz Hanım ise 4 çocuk ve 2 gelin sahibi bir ev hanımı. Gülnaz Hanım gelinine çok güveniyor ve tam destek veriyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 17-21 Haziran haftası yarışmacıları belli oldu! 15

Haftanın son günü olan 5. günde Aycan Serbest ile kayınvalidesi Berrin Serbest yarışacak. 24 yaşındaki gelin henüz 1 yıllık evli ve şu ev hanımı. Kayınvalidesi Berrin Hanım biraz panik yapıda bir kişi. Kayınvalide ve gelin, yarışmada iddialı olduklarını belirtiyorlar.