Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 18 Ocak Cuma 105. Bölüm Özeti İzle

Zuhal Topal’la Sofrada 18 Ocak Cuma 105. Bölüm Özeti İzle

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın finali 18 Ocak Cuma günü yapıldı. 105. bölümde yarışan isimler gelin Ayşe Tunar ve kayınvalidesi Elif Tunar.

Televizyon Gazetesi Detay

Ayşe hanım 3 aylık evli ve 24 yaşında. Gerçek bir lezzet aşığı olan Ayşe hanım mutfakta hızlı birisi. Ayşe hanım biraz fevri olmasına karşın elinin lezzetine güveniyor.

Elif hanım ise mutfakta bir hayli maharetli… Programın yeni haftasına damga vurmaya çalışacak olan gelin ve kayınvalide bir hayli çaba harcadı.

Gelin hanım ve kayınvalidesi konuklarını bir hayli iyi karşıladı. Ancak hem Havva hanım hem de Aynur hanım biraz dolu gelmişti. Masayı beğenmeyen bu iki kayınvalide, zor bir gün olacağını söyledi.

Tavuk suyuna un çorbası yapan gelin hanımın çorbası için Havva hanım alaycı şekilde ‘Çok uğraştırıcı olmuş’ diyerek tiye almaya kalkıştı. Zuhal Topal, Havva hanımın her bölümde yemekleri basit olarak bulmasından rahatsız olduğunu hissettirdi.

Un çorbasını final gününe yakışmadığını belirten kayınvalideler çorbayı beğenmediklerini ifade ettiler. Zuhal Topal, çorbanın nanesini beğenen ve çorbayı beğenmeyen Havva hanım ile biraz dalgasını geçti.

Mardin usulü baggagannuşu özenle hazırlanmıştı ama biraz yanık ve çok acı bulundu. Ana yemek biftek ve pilavdı ve yine eleştiriler oldu. Zuhal Topal bifteği beğendi ama pilavın az piştiğini söyledi. Kayınvalideler gelin Ayşe hanımı yavaş buldu. Gelin hanım dondurmanın yanında tatlı ikram etti. Ancak kayınvalidelerin eleştirileri üst üste geldi.Bazı kayınvalideler ise tatlıyı beğendiler.

Puanlamada ise Ayşe hanımı şoke eden anlar yaşandı.

Meliha hanım 3 puan verdi.

Gönül hanım 1 puan verdi. Gelin Ayşe hanım 1 panın yasak olduğunu şöyledi. Zuhal Topal’da masada eksik yoksa 1 puan veremeyeceğini söyledi. Ayşe hanım bu durumun haksızlık olduğunu belirtti ve 1 puana itiraz etti. Havva hanım kendi gelini örnek gösterilince bir hayli sinirlendi. Zuhal Topal, Gönül hanımdan 1 puanı değiştirmesini istedi. Topal, Havva hanımın gelinine verilen 1 puanın olabileceğini masa ve yemekler dahil çok eksik olduğunu hatırlattı.

Gönül hanım puanını 2 olarak düzeltti.

Aynur hanım 2 puan verdi.

Havva hanım 2 puan verdi.

Ayşe hanım kayınvalidelerin hakkaniyetli puan verdiklerine inanmadığını belirterek, tepkisini dile getirdi. Ayşe hanım ile kayınvalideler arasında ciddi bir münakaşa yaşandı.

HAFTANIN FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Gelinler haklarını yiyen kayınvalidelere ciddi şekilde itiraz ettiler. Düşük puanları hak etmediklerini ifade ettiler. Züleyha hanım büyük itirazda bulundu ve gözyaşı döktü. Hicran hanım 5 gelinin de kazandığını ve kayınvalidelerin hepsinin kaybettiğini belirtti. Hicran hanım kendi kayınvalidesi dahil hepsine 1’er puan verdiğini belirtti.

Zuhal Topal bu hafta çok düşük puanlar verildiğini, hatta kazananın bile düşük puanla belli olduğunu anlattı. Topal, puanlamaların üzücü bir tablo olduğunu belirtti ve kayınvalideleri anlamakta zorluk çektiğini belirtti. Topal, sonraki haftalarda yarışmacı adaylarına puanlama konusunda hakkaniyetli olmaları tavsiyesinde de bulundu.

KİM KAZANDI?

Haftanın beşincisi 9 puanla Büşra hanım oldu.

Haftanın dördüncüsü 15 puanla Ayşe hanım oldu.

Haftanın üçüncüsü 16 punala Züleyha hanım oldu.

Haftanın ikincisi 17 puanla Hicran hanım oldu.

Haftanın birincisi 21 puanla Yeliz hanım oldu.

Haftanın birincisi olan Yeliz hanım 10 bin TL’lik büyük ödülün sahibi oldu.