Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 20 Kasım Çarşamba Ece Karakuş Apa’nın kayınvalidesi Derya Uludağ’dan skandal sözler!

Zuhal Topal’la Sofrada 20 Kasım Çarşamba Ece Karakuş Apa’nın kayınvalidesi Derya Uludağ’dan skandal sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 19 Kasım Salı günü yayınlanan 277. bölümde gelin Ece Karakuş Apa’nın kayınvalidelere sert üslubu büyük üzüntü kaynağı olmuştu.

Zuhal Topal, gelin hanıma 3 puan vererek cezalandırmış ve programı izleyince hatalarından ders alacağını düşündüğünü de belirtmişti.

Gelin hanımın yaptıklarını onaylamayanlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarla dikkat çekti. Ancak kayınvalideye de laf atanlar vardı.

Zuhal Topal’la Sofrada 20 Kasım Çarşamba günü 278. bölümüyle ekranlara geldi. Kayınvalide Şah hanım ve gelin Esma hanım konuklarını ağırladı. Programdaki röportajlarda dünkü gelin Ece hanımın kayınvalidesi Derya Uludağ hanım, “Ben kendimden daha çok oğlum için üzülüyorum. Hiçbir şey söyleyemiyorum” diye konuştu.

Zuhal Topal, Derya hanımın bavulunu alıp evden gittiğinin haberini verdi.

Ayrıca yeni günün gelini Esma hanım için, “Keşke gelinim olsaydı” diyerek de Ece hanıma ekrandan laf gönderen Derya hanıma sosyal medyada tepkiler vardı.

İzleyiciler Derya hanımın da masum olmadığı düşüncesinde ve şöyle yazıyor:

“Dünkü gelin saygısızdı evet ben de bazı yerlerde tahammül edemedim. Fakat kayinvalidesi de bu yarışmaya birinci olmak için değil, herkese gelininin ne kadar kötü olduğunu, senelerdir ona neler çektirdiğini ispat etmek için gelmiş gibiydi. Sanki her fırsatta onu kötüledi, amacına da ulaştı rahatlamıştır artık.”

Bir başka izleyicinin şu notu da dikkat çekiyor: “Dünkü gelinin kayın validesi bence ruhsal sıkıntı yaşıyor. Gelin kimseye hakaret etmedi, biraz da heyecanlıydı ama onlar önceden problemliler imiş, zaten ortaya dökme olmadı.”

278. bölüm fragmanında kayınvalidenin sözlerini izleyebilirsiniz: