Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada 58. bölümde büyük gerginlik yaşandı!

Zuhal Topal’la Sofrada 58. bölümde büyük gerginlik yaşandı!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programının 14 Kasım Çarşamba günü Fox TV’de ekrana gelen 58. yeni bölümünde Dilek ve Ayşe hanımın evine konuk olundu.

Kadriye Hanım ile Meryem hanım masada yan yana oturdular. Ancak Kadriye hanım rahatsız olduğunu söyleyerek başka yere oturmak istedi. Kadriye hanımın eve geç gelmesi de sorun oldu. Kadriye hanım “Ben assolistim” diyerek tavır alırken, Meryem hanım da onun bu tavrını eleştirdi. Kadriye hanım ile Meryem hanımın didişmelerinde Zuhal Topal pek araya girmemeye çalıştı. Topal, Kadriye hanımın assolist olduğu ifadelerinde de eleştirmeden, kibar davranmaya özen gösterdi. Kadriye hanım, Meryem hanıma karşı hoş olmayan ifadeler kullandı. Zuhal Topal, bu anlarda pek müdahale etmemeyi tercih etti.

Dilek hanım yemekleri yetiştirirken, çorba yerine zeytinyağlılar ile başlangıç yaptı. Kayınvalideler yemeklerle ilgili farklı yorumlarda bulundu. Kadriye hanım genel olarak yemekleri beğenirken, Aslı hanım ise tam tersi pek beğenmediğini ifade etti. Dilek hanımın özellikle baklavasını tüm kayınvalideler beğendiler.

Kayınvalidelerin Dilek hanıma verdiği puanlar şöyle:

Aslı hanım, 4 puan verdi.

Mezihe hanım, 5 puan verdi.

Meryem hanım, 4 puan verdi.

Kadriye hanım, 9 puan verdi.

Zuhal Topal da Dilek hanımın masasına 8 puan verdi.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 15 Kasım Perşembe günkü 59. bölümünde Dilek – Mezihe Çınar yarışacak.

Haftanın final gününde yani 16 Kasım Cuma günü ise Hülya- Aslı Turgut çifti yarışacak.