Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 81. Bölüm Özetini İzle – 17 Aralık Pazartesi

Zuhal Topal’la Sofrada 81. Bölüm Özetini İzle – 17 Aralık Pazartesi

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programının 81. Bölümü yeni haftanın ilk programı olarak Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Trabzon’da gerçekleştirilen çekimlerin ilk bölümünde Kübra hanımın evine konuk oldular. Kübra’nın kayınvalidesi Gülay hanımda mutfakta gelinine yardımcı oldu. Zuhal Topal, mutfakta bir hayli neşeliydi. Horon tepen Topal’ın eğlenceli halleri dikkat çekti. Videodan bu bölümün özetini izleyebilirsiniz.

Yeni kayınvalideler, Kübra hanımın masa düzenindeki eksiklikleri sorun ettiler. Trabzon’daki ilk programda balık çorbası ile tatmaya başlayan kayınvalideler, balıkların fazla iri kalmasını eleştirdi. Zuhal Topal balık çorbasının tadını beğenirken, kayınvalidelerin bazıları eleştirilerini yaptı.

Gelin Kübra hanım balık restoranı işletmesi ile ilgilendiği için iddialıydı. Ancak kayınvalideler masadaki eksikleri bir hayli eleştiri konusu yaptı.

Bazı kayınvalideler aç kaldıklarını söyleyerek yemekleri beğenmediklerini belirttiler. Özellikle Meryem hanım ciddi eleştirilerde bulundu.

Kayınvalideler fındık tatlısını çok beğendiler.

Kübra hanıma verilen puanlar ise dikkat çekti. Puanlama şöyle oluştu.

Meryem hanım 4 puan verdi.

Hüdaher hanım 3 puan verdi.

Nazende hanım 3 puan verdi.

Emine hanım 2 puan verdi.

Gelin hanım ve Zuhal Topal hanım puanlamaları beğenmedi.

Zuhal Topal, Kübra hanıma 7 puan verdi.