Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 1 Mayıs Çarşamba 178. bölümde Serap hanım kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 1 Mayıs Çarşamba 178. bölümde Serap hanım kaç puan aldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 1 Mayıs Çarşamba günü 178. bölümü ekrandaki yerini aldı.

Kayınvalide Havva hanımın gelini Serap hanım yarıştı. Mutfakta maharetlerini sergileyen Serap hanım, her şeyi zamanında yetiştirmeyi başardı.

Serap hanımın menüsü şöyleydi:

– Tavuk çorbası
-Lavaş çanağında Amerikan salatası
-Kıymalı biber dolması
-Patlıcan kapama
-Pirinç pilavı
-Patates püresi
-Mevsim salata
-Çikolatalı fındıklı saray lokumu

Zuhal Topal ve Kayınvalideleri güzel şekilde karşılayan Serap hanımın ilk olarak masa düzeni eleştiri aldı.

Kayınvalide Fatma hanımın biberin dişi mi erkek mi olduğu sorusu ise masada gülüşmelere neden oldu. Fatma hanım dişi biberin dörtlü olduğunu, erkek biberin ise 3’lü olduğunu belirtti. Gelin hanım da bu duruma şaşırdığını belirtti.

Dursune hanım dünkü programda Duygu geline 6 puan verdiğini ve bundan pişman olduğunu, hatta gelini ile de arasının açıldığını söyledi. Zuhal Topal ise gelinin bu şekilde söylemesinin yanlış olduğunu belirtti ve Dursune hanımın doğru yaptığını ve doğru bir puan verdiğini anlattı.

Serap hanım, kayınvalidesi Havva hanımın kendisini pek savunamadığını belirtti. Diğer kayınvalideler de aynı fikirdeydi.

Gelin hanımın yemeklerine yapılan eleştirilere itiraz eden Zuhal Topal’ı çorba dışında diğerlerinin gayet iyi olduğunu söyledi. Kayınvalideler ise yemeklere türlü türlü eleştiriler getirdi.

Serap hanım kaç puan aldı?

Fatma hanım: 5 puan verdi. (Gelin Serap hanım 5 puanı beğenmediğini ifade etti.)

Emine hanım: 7 puan verdi. (Gelin hanım puanı hakkaniyetli buldu.)

Dursune hanım: 3 puan verdi. (Serap hanım diyecek bir şey bulamıyorum diyerek tepki gösterdi, gelinine yatırım yaptığını belirtti.)

Aynur hanım: 4 puan verdi. (Serap hanım ‘gerçekten çok komik’ diyerek tepkisini gösterdi.)

Zuhal Topal da bazı kayınvalidelerin düşük puan vererek taktik yaptıklarını ama bunun hiçbir zaman tutmadığını belirtti ve düşük puan veren kayınvalideleri eleştirdi.

Zuhal Topal’ın puanı 8 oldu.

Serap hanım toplamda 27 puan topladı.