Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 13 Haziran Perşembe 204. bölümde büyük skandallar çıktı!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 13 Haziran Perşembe 204. bölümde büyük skandallar çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında hafta içi yayınlanmakta olan yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada 13 Haziran Perşembe günü izleyicilerle 204. bölümüyle buluştu. Programın yeni bölümünde ilginç gelişmeler yaşandı.

13 Haziran Perşembe 204. bölümünde yarışacak olan isim Özdemir ailesinden gelin Burçin hanım ile kayınvalidesi Nadide hanım… İzmirli olan Burçin hanım 12 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi. Burçin hanım boş zamanlarında yaptığı ev yapımı kurabiyelerini satmakta. Nadide hanımın 4 çocuğu ve 3 gelini bulunuyor. Nadide hanım gelinine güvenerek yarışmaya başvurmuş.

Burçin hanımın menüsü şu şekildeydi:

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 13 Haziran Perşembe 204. bölümde büyük skandallar çıktı! 7

204. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Burçin hanım bir hayli iddialı konuşmakta. Ancak mutfakta işler Burçin hanımın hayal ettiği gibi gitmiyor. Sorunlar çıkıyor ve kayınvalide Nadide hanım “Türkiye’ye rezil olacağız” diye konuşmakta… Burçin hanım yemekleri yetiştirmekte zorlanıyor. Sadece ara sıcaklar ve ana yemek yetişmişti. Gelin hanım masasını ise hiç hazırlayamıyor…

Kayınvalideler eve gelince de kıyamet koptu. “Rezalet” olarak nitelendirilen masanın hazır olmaması durumunun ardından yemekler konusunda da karşılıklı atışmalar programı gerginleştirdi. Burçin hanımın kendini savunma noktasında kayınvalidelere ağır sözler söylemesi masada büyük gerginlik yarattı. Nadide hanım gelinini durdurmakta zorlandı. Zuhal Topal ise duruma el koydu ve Nadide hanımdan gelinine hakim olmasını rica etti.

Ancak tartışmalar bitmedi. Burçin hanımın sürekli konuşmasına ve kayınvalidelere karşı aksi tavrı büyük tepki çekti. Masada ciddi bir gerginlik yaşandı. Karşılıklı atışmalar yaşanırken Zuhal Topal, ne yapacağını bilemedi.

Burçin hanım ise herkesin içinde ağlayarak puanlama öncesinde Zuhal Topal’dan çıkmak için izin istedi. Burçin hanım gözyaşları içinde kendini balkona attı.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 13 Haziran Perşembe günü ekrana gelecek bölümünde olay üstüne olay yaşandı.

Peki kayınvalideler Burçin hanıma kaç puan verdi?

Zahide hanım, 3 puan verdi.

Güler hanım, 1 puan verdi.

Fatma hanım, 3 puan verdi.

Zeynep hanım, 1 puan verdi.

Zuhal Topal ise gelin hanıma 4 puan verdi.