Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün 15 Ocak Salı günkü bölümde büyük gerginlik yaşandı!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 15 Ocak Salı günkü bölümde büyük gerginlik yaşandı!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programında Havva hanımın gergin halleri izleyicileri de gerdi!

Zuhal Topal’la Sofrada programının 101. bölümü 14 Ocak Pazartesi günü olaylı sona ermişti. Havva hanımın gelini Büşra hanım, hem yemekleri hem de masasını yetiştirememiş ve giyinememişti.

Televizyon Gazetesi Analiz

Havva hanım, gelininin yetiştirememesi ve kayınvalidelerin de yoğun eleştirileri nedeniyle kendi gününde bir hayli eleştiri almıştı.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 15 Ocak Salı günü ekrana gelen 102. yeni bölümünde ise Havva hanımın gergin halleri herkesi gerdi.

Diğer kayınvalidelerin yanı sıra 102. bölümde yarışan gelin Yeliz hanım, Zuhal Topal ve ekran başındaki izleyiciler Havva hanımın tavırlarından bir hayli rahatsız oldu.

Gerginliği ve agresif sözleriyle güne damgasını vuran Havva hanıma Zuhal Topal da dayanamayarak tepki göstermek durumunda kaldı.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 15 Ocak Salı günkü bölümde büyük gerginlik yaşandı! 7

Havva hanımın kayınvalideleri dünkü bölümde uğurlamamış olması da masada ciddi sorun oldu. Elif hanım bunu büyük mesele yaptı. Zuhal Topal ise Havva hanımın agresif tutumunu eleştirdi. “Ne masalara ne kayınvalideler eleştiriler yaptılar. Yine iyi atlattınız” diyerek Havva hanımın agresif tavırlarını eleştirdi. Topal, misafirlerini yolcu etmeyen Havva hanımın bu tavrına da ciddi bir eleştiri getirerek doğru bir tavır sergiledi.

Havva hanımın yorumları, sözleri, duruşuyla agresifliği izleyicileri de bir hayli rahatsız etti.

Gelin Yeliz hanıma yüklenen Havva hanım, dünkü bölümde kayınvalidelerin kendi gelinine haklı eleştirilerini hazmedemediğini de sergilemiş oldu.

Eleştirilerini arka arkaya sıralayan Havva hanıma, gelin Yeliz hanım tepkiliydi.

“Ben olsam konuşamam bile diyen” gelin Yeliz hanım, Havva hanımın bu tavrından rahatsızlığını dile getirdi.

Aynur hanım, “Sizin hiç konuşmaya hakkınız yok” diyerek Havva hanıma sert bir yanıt verdi.