Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün 20 Mart Çarşamba gelin Gülşah hanım kayınvalideleri deli ediyor!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 20 Mart Çarşamba gelin Gülşah hanım kayınvalideleri deli ediyor!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programının 20 Mart Çarşamba günü ekrana gelen yeni bölmünde gelin Gülşah hanımın evine konuk olundu.

Kayınvalidesi Fatma hanım gelinine çok fazla güvendiğini belirtti. Gülşah hanım yemeklerini yetiştirdi ama lezzet konusunda kayınvalidelerden ciddi  konuda eleştiriler alıyor. Zuhal Topal’la Sofrada programının 148. bölümünde gelin hanım hazır cevap ve kayınvalidelerin eleştirilerinin altında kalmaya niyetli değil.

Gülşah hanımın izleyicilerin içinin yağını eritecek sert tavırları karşısında kayınvalideler ciddi şekilde bocalıyor.

Bir kayınvalidenin özür beklediğini söylemesinin ardından Gülşah hanım, sert bir tavır takınarak “Özür dilenecek bir şey yokken boşuna ağzımı yormanın da bir anlamı yok!” diyor.

Videodan bugünkü programın özet görüntülerini izleyebilirsiniz. Gülşah hanımın bu sert tavrı, kayınvalidelerin acımasız eleştirilerine sinir olan birçok izleyicinin içinin yağlarını eritiyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 20 Mart Çarşamba gelin Gülşah hanım kayınvalideleri deli ediyor! 7

Hafta içi her gün saat 16.00’da Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında kayınvalideler ve gelinler bir araya geliyor ve hünerlerini sergiliyor. 5 kayınvalide ve 5 gelinin 5 gün süren yemeklerini ve masa düzenlerini beğendirme çabası, cuma günleri yapılan final bölümüyle noktalanıyor. Birinci olan gelin 10 bin TL’lik büyük ödülü kazanıyor.