Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 25 Nisan Perşembe 174. bölümde Semra hanım kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 25 Nisan Perşembe 174. bölümde Semra hanım kaç puan aldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının 174. bölümü izleyicilerle 25 Nisan Perşembe günü izleyicilerin karşısına çıktı.

Çiftçi ailesinden gelin Semra hanım ve kayınvalidesi Sevilay hanım yarıştı.. Gelin hanım 29 yaşında ve 2 yıllık evli, 1 çocuğu var. Kayınvalide Sevilay hanım geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle koltuk değnekleri ile yürüyor. 2 yıldır katılmak için gelinlerini ikna etmeye çaba harcıyormuş ve sonunda başarmış.

SEMRA HANIMIN MENÜSÜ

-Terbiyeli köfte çorbası
-Lahana sarma
-Çanak patates
-Havuç tarator
-Milföy çanağında
-Sebzeli güveç
-Kaşık salatası
-Şekerpare

SAKİN BAŞLADILAR GERGİN DEVAM ETTİLER

Kayınvalideler Semra geline yine farklı farklı eleştirilerde bulundular. Sevilay hanımın daha önceki programlarda agresif tutumuna karşın bugün sofrada sakin bir gün geçti. Anlaşılan program öncesinde Zuhal Topal, tüm kayınvalideleri tek tek konuşma ve karşılıklı atışmama konusunda uyarmıştı. Özellikle Ayten hanım bir hayli sakin kaldı. Ancak bu durum fazla uzun sürmedi.

Zuhal Topal, üst üste konuşan kayınvalideleri yine uyardı. Yaşanan gerilim sırasında ise kızına “Bi susar mısın” dediğinde sustuğunu hatırlatan Zuhal Topal, kayınvalideleri susturmak için ilkokul öğretmeni gibi davranmak zorunda kaldığını belirtti.

SEVİLAY HANIMA İLGİNÇ HEDİYE

Ayten hanım ile Sevilay hanım arasında yıldızlarının barışmadığı itirafı yapıldı. Ayten hanım, ev sahibesi Sevilay hanıma bir hediye almıştı.Ayten hanım hediyeyi açmasını isterken Sevilay hanım programdan sonra açacağını söyleyerek Ayten hanımın planını alt üst etmiş oldu. Diğer kayınvalideler de ısrarlı şekilde hediyeyi merak ettiklerini söylediler.

Sonunda Sevilay hanım hediyeyi açtı ve içinden kına eldiveni çıktı. Sevilay hanım bu durumla eğlenirken, Ayten hanımın gergin halleri dikkat çekti.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 25 Nisan Perşembe 174. bölümde Semra hanım kaç puan aldı? 7

SEMRA HANIM KAÇ PUAN ALDI

Puanlama şöyle oluştu:

Asuman hanım: 3 puan
Ayten hanım: 3 puan
Yaşar hanım: 4 puan
Saime hanım: 3 puan

Sevilay hanım puanları çok düşük bulduğunu söyledi.

Zuhal Topal’ın puanı ise 6 oldu.

CUMA GÜNÜ HAFTANIN FİNALİ

Gelin Sümeyra Dinç ile kayınvalidesi Yaşar Dinç yarışacak. 24 yaşındaki gelin hanım 6 yıllık evli ve belediyede çalışıyor. Yaşar hanımın 2 çocuğu var. Sümeyra hanım kendisi katılmak istemiş.

Cuma günü 175. bölümde büyük final yaşanacak. Tüm gelin ve kayınvalideler toplanacak ve Zuhal Topal 10 bin TL’lik büyük ödülü kazanan gelini açıklayacak.