Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün 9 Ocak Çarşamba 98. bölümde neler oldu? Altın Hanım’dan şoke eden tavırlar!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 9 Ocak Çarşamba 98. bölümde neler oldu? Altın Hanım’dan şoke eden tavırlar!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programının bugün ekrana gelen 98. bölümünde haftanın 3. yarışmacıları Merve gelin ve kayınvalidesi Altın Hanım’ın evine konuk olunuyor.

Merve Lale ve Altın Lale’nin diğer kayınvalidelerle neler yaşayacağı büyük merak konusu oldu.

Hafta başında ilk yarışma günü ayağında galoşla eve giren Altın Hanım, kendi evine de galoşla gelinmesini zorunlu koşmuş ve ‘altın kurallar’ adını verdiği kurallarını yazıp, diğer yarışmacılara dağıtmıştı.

Masada şaşkınlık yaratan kurallar arasında evine galoşsuz kimseyi almayacağını, mutfağa kimseyi sokmayacağını, gereksiz eleştirilerle gelininin gerilmemesi ve yemeği yemeden yorum yapılmamasını şart koşmuştu Altın Hanım.

Bugün yayınlanan yarışmada herkes, bu kurallar karşısında diğer yarışmacıların tavrını ve Altın Hanım’ın ne yapacağını büyük bir merakla bekliyor.

Gelini Merve’ye çok güvenen Altın Hanım, 28 yaşında ve Bursalı geliniyle birlikte mutfağa geçti. Adıyla özdeşleşen yemekleriyle kayınvalide Altın hanım, gelininin yemekleriyle bu haftaya imza atmaya kararlı.

Merve gelin ve eşinin tanışma şekli, Zuhal Topal’ı şoke etti!

Gelin Merve Hanım, eşiyle internette tanıştığını. Doğumgünü pastası olan resme kutlama mesajı yazdığını ve konuştuklarını. Eşi Deniz’in kendisine bir hafta sonra mesaj attığını ve daha sonra görüşüp tanıştıklarını, Bursa’ya geldiğini söyledi. Altın Hanım ise oğlunun o esnada kendisine tatile gittiğini söyledi. Merve gelinin bir kez görüştüklerini, 3 ay sonrasında eşinin ikinci gelişinde ise evlendiğini anlattı. Çok sevdiğini, aşık olduğunu ve evlendiklerini belirtti.

Merve gelinin sanal ortamda tanışıp hızlıca evlenmesi ile ilgili ekrandan başka gençleri uyaran Zuhal Hanım, bu tür durumların tehlikeli olaylara da sebep olabileceği hatırlatmasını yapmadan geçemedi.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 9 Ocak Çarşamba 98. bölümde neler oldu? Altın Hanım'dan şoke eden tavırlar! 7

Altın Hanım ise gelinini ilk gördüğünde çok beğendiğini ve çok iyi anlaştıklarını belirtti. 10 yıllık evli olan Merve Hanım, babası ve annesinin ayrı olduğunu, babası ile yıllardır görüşmediklerini anlatırken duygusal anlar yaşadı.

Annesinin ise internetten tanışıp evlenmesine kızdığını anlatıp, babasının evlendiği ve çocuğu olduğundan bile haberi olmadığını söyledi.

Damat Deniz’in Japonya’ya tatile gitmiş olduğunu duyan Zuhal Topal, bu duruma çok şaşırdı. Erkek arkadaşları ile tatil yaptığını söyleyen Merve, bu konuda eşine çok güvendiğini belirtirken, Zuhal Topal, “Hanımlar şurdan şuraya gönderemiyor, Japonya’ya göndermiş” diyerek duruma çok şaşırdığını belirtti.

Altın Hanım, gelini için strateji yapmış!

Gelin Merve, kayınvalidesinin herkese düşük puan vermesi ve altın kurallar ortaya koymasına ise tepki verdi. Beğense de beğenmese de herkese 4 vermesine kızdı ve kendi evinde diğer kayınvalidelerin bu nedenle üstüne gelecekleri endişesini taşıdığını söyledi.

Altın Hanım, “Senin için yaptım” derken Merve gelin ise bu durumu eleştirdi. Altın Hanım, kayınvalidesinin “Biz kazanamayacağız” dediğini ve moralini çok bozduğunu anlatan Merve gelin, kayınvalidesi yüzünden diğer yarışmacılarla sorun yaşayacağı görüşünde.

Bu arada Altın Hanım’ın bir gün önce yarışan gelinin evinde her şeyi beğenip tabakları silip süpürmesi dikkat çekmişti. Altın Hanım, beğenmesine rağmen gelinine rakip olarak gördüğü yarışmacıya verdiği 4 puanla çok konuşulmuştu. Gelini Merve, kayınvalidesinin rakip olarak Meryem gelini görmesi nedeniyle strateji uyguladığını da itiraf etti. Üstelik Meryem gelinin evinden geldikten sonra evde yaptığı tatlının tadına bile bakmadığını, tıka basa doyduğunu da belirtti.

Merve Gelin’in menüsü ise şöyle:

Lebeniye çorbası
Şiş mantısı
Kıymalı kabak graten
Izgara sebze eşliğinde soslu steak
Kestaneli iç pilav
Nohutlu roka salatası
Hurmalı kubbe tatlısı

İşte 98. bölüm fragmanı: