Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programına Nezihe Teyze resmen damgasını vurdu! Zuhal Topal, 800 TL’yi gözden çıkardı!

Zuhal Topal’la Sofrada programına Nezihe Teyze resmen damgasını vurdu! Zuhal Topal, 800 TL’yi gözden çıkardı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin sevilen programı Zuhal Topal’la Sofrada, bugün ilginç bir diyaloğa sahne oldu.

108. bölümün yarışmacısı Gamze Gelin’in evinde, kayınvalide Zehra Hanım’ın annesi Nezihe Hanım da Zuhal Topal’ı karşılayanlar arasındaydı.

Dobralığı ve eleştirel çıkışlarıyla ağzına geleni söyleyen Nezihe Teyze, gelinleri Gamze’nin evde fazla iş yapmamasından yakındı.

Zuhal Topal'la Sofrada programına Nezihe Teyze resmen damgasını vurdu! Zuhal Topal, 800 TL'yi gözden çıkardı! 7

Kayınvalidesi Zehra’nın yemekleri yaptığını ve üst katta oturan gelin Gamze’yi her çağırdıklarında uyuduğunu söyleyen anneanne Nezihe Teyze’nin sitemleri herkesi güldürdü.

Sevimli eleştirileriyle programa renk katan Nezihe Teyze’nin konuşmaları Zuhal Topal’ı da çok güldürürken Nezihe Teyze, Gamze gelin eşi Orpen Bey ile markete giderken de onları uyararak “Fazla fazla alın” uyarısı ekran başındakileri de güldürdü.

Nezihe Teyze, “Ben çay ve şekeri çok seviyorum. Fazla alın” derken Zuhal Topal da durumla eğlenmeye başladı.

Nezihe Teyze’nin “Fazla alın, parayı bunlar veriyorlar ne de olsa. Alın öyle bir iki kilo değil, çok alın” sözleri üzerine Zuhal Topal, “Stoklayın istifleyin, 5’er kilo alın. Kar yağar, bir şey olur çıkamazsınız stoklayın. Nezihe Teyzem’in evine de alın. Bugün 800 TL veriyorum bütçe. Hadi bakalım” diyerek Nezihe Teyze için kesenin ağzını açtı ve günlük bütçeyi yükseltti.