Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında görülmemiş olay! Yan yana oturmak istemedi, resti çekti!

Zuhal Topal’la Sofrada programında görülmemiş olay! Yan yana oturmak istemedi, resti çekti!

tarafından zk zk
Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programında yaşanan olay herkesi çok şaşırttı!
Televizyongazetesi/Detay

Bir gün önce gelini yarışan kayınvalidelerden Fatma Hanım, ertesi gün geldiği evde bir başka kayınvalide Gülden Hanım’a rest çekti!

Gelini ile sert bir tartışmaya giren Gülden Hanım’ın tavrına çok içerleyen kayınvalide Fatma Hanım, bir sonraki gün yan yana oturmak zorunda kaldığı Gülden Hanım’ın yanında oturmasını istemedi.

“Ben bugün fazla konuşmak istemiyorum. Gelinim ve ben çok üzüldük. Yanında oturmak da istemiyorum” diyen Fatma Hanım’ın bu talebi, hem masadakileri hem de Zuhal Topal’ı çok şaşırttı.

Zuhal Topal, Fatma Hanım’ı ikna etmeye çalışsa da edemedi. Gülden Hanım yerinden kalkarak masanın karşı tarafındaki bir başka kayınvalide ile yer değiştirmek durumunda kaldı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında görülmemiş olay! Yan yana oturmak istemedi, resti çekti! 8

Bu duruma çok bozulan Gülden Hanım, Fatma Hanım’ın gelininin kendisine söylediği bir söze çok içerlediğini ve bu nedenle tepki verdiğini, gelinin sert tavırları ve sözleri nedeniyle misafirperver bir tavır sergilemediğini söyledi.

Fatma Hanım’ın herkesi şaşırtan isteğinden sonra Gülden ve Kevser Hanım yer değiştirirken Zuhal Topal da “Şu an bu yaptığınız pek hoş olmadı Fatma teyze. Küstüm konuşmak istemiyorum hoş olmadı” diye konuştu.

Zuhal Topal'la Sofrada programında görülmemiş olay! Yan yana oturmak istemedi, resti çekti! 9