Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal’ı neredeyse ağlatacaktı! Şaşırtan kayınvalide!

Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal’ı neredeyse ağlatacaktı! Şaşırtan kayınvalide!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de bugün 126. bölümü ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programında, haftanın kayınvalidelerin, diğer haftalara göre nispeten daha gerçekçi eleştiriler yapmaları, herkesi şaşırttı! Ancak puanlamada durum değişmedi!

Haftalardır kayınvalidelerin strateji savaşlarına sahne olan yarışmada, kimi eleştiriler yapılsa da yemeklere, genel olarak masadaki herkesin ortak fikri olması ve çoğunluğuna Zuhal Topal’ın da katılması, dikkat çekti.

Programın en dikkat çeken sözleri ise haftanın adaletli görünen kayınvalidesi Serpil Hanım oldu.

Diğer günlerde izleyiciyi ve Zuhal Topal’ı yanıltır mı hep birlikte izleyeceğiz ama Serpil Hanım, önceki haftalardaki kayınvalidelere hiç benzemiyor!

En azından söylemleriyle herkesi şaşırttı. Kendisinin de bazı şeyleri hiç yemediğini ama yarışmaya katıldığı için her şeyi tatması gerektiğini, yememesine rağmen kimsenin de hakkını yiyemeyeceğini, hakkaniyete ve adalete inandığını söyleyen kayınvalide, herkesten de adaletli olmalarını beklediğini söyledi.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Topal'ı neredeyse ağlatacaktı! Şaşırtan kayınvalide! 7

Bu sözleri duyan Zuhal Topal, kayınvalideyi şaşkınlıkla dinlerken “Şu an içime su serpildi” diye konuştu.

Önceki haftalarda yoğurt, salatalık, meyve, sebze yemediği için gelinlerin yemeklerine de eleştiri yağdıran kayınvalideleri hatırlatan Zuhal Topal, yapılan haksızlıkları hatırlattı.

Serpil Hanım’ın “Bu yarışma lezzet yarışması, hangi gelin lezzetli yemek yapıyor ona göre puan vereceğiz” sözleri üzerine Zuhal Topal, “Bravo, gözlerim yaşardı, ağlayacağım şimdi” diyerek programda görmek istediği manzaranın bu olduğuna değindi.

Puanlamada ise kayınvalideler yine şaşırtmadı! Geline 3,4 puanları geldi. Adaletli olacağını söyleyen Serpil Hanım ise en yüksek puanı veren kişi oldu ve 5 verdi.