Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında ‘yok artık’ dedirttiler! Ne yediğini bile bilmeyen kayınvalide şoke etti!

Zuhal Topal’la Sofrada programında ‘yok artık’ dedirttiler! Ne yediğini bile bilmeyen kayınvalide şoke etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programının bugün yayınlanan 127. bölümünde çok ilginç anlar yaşandı!

Kayınvalide Serpil Hanım ve gelini Ebru Hanım’ın yarıştığı bölümde, kayınvalidelerin yedikleri yemeklerle ilgili yorumları, ekran başındakileri ve Zuhal Topal’ı adeta şoke etti!

Ara sıcakta getirilen patates toplarına, Satı Hanım’ın “Patates tadı geliyor!” yorumu şaşkına çevirirken, içinde mayonez olmayan Avokado salatasında çok fazla mayonez olduğunu söyleyen kayınvalide, daha da şaşırttı!

Yaşanan tuhaflıklar bununla da bitmedi! Pırasalı mücveri yiyen kayınvalideye beğenip beğenmediğini soran Zuhal Topal’ın aldığı yanıt, ‘Bu kadar da olmaz!’ dedirtti adeta!

Haftanın başından beri neredeyse hiç konuşmayan Şengül Hanım, “Krebin tadını beğemedim” deyince herkes kalakaldı!

Şaşkınlıkla Şengül Hanım’a bakan Zuhal Topal, gülümseyerek neden beğenmediğini sordu. “Krebin tadı ağır geldi” yorumu Zuhal Topal’ı o kadar şaşırttı ki kahkaha atmamak için adeta kendisini zor tuttu!

En sonunda duruma iyice gerilen Zuhal Topal, “Biri, patates topundan patates tadı aldığını söylüyor, diğeri mücvere krepdiyor! Ne yediğinize konsantre olun lütfen” diyerek kayınvalideleri uyardı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında 'yok artık' dedirttiler! Ne yediğini bile bilmeyen kayınvalide şoke etti! 8

Şengül Hanım, yine krep deyince bu kez Zuhal Topal, kendisini tutamayarak ve sakin kalmaya çalışarak kayınvalideleri ve daha sonra gelecek olanları uyardı ve şunları söyledi:

“Ne yediğinizi bile bilmiyorsunuz!”

“Şengül Hanım, krepin tadı güzel değil diyor. Her şeyde yanlış tespit yapıyorsunuz. Önünüzdeki yemeğin he olduğunu anlamanız, konsantre olmanız gerekiyor. Limonun tadı ekşi diyeni bile gördük. Yani af buyurun ama gerçekten daha yediğinin ne olduğunun farkında olmadan yorum yapanlar var. Sizin için söylemiyorum. Söz meclisten dışarı fakat siz krep diyorsanız demek ki çok dikkatli kendinizi vermiyorsunuz. Dinlemiyorsunuz, masada değilsiniz, siz daha bunun ne olduğunu duymadan yorum yapıyorsunuz. Şimdi sizden nasıl sağlıklı yorumlar alacağız? Ne yediğimizin farkında mıyız?”

Programın ilerleyen dakikalarında Şengül Hanım’a takılıp tekrar “Şengül hanım nasıl krepi beğendiniz mi?” diye soran Zuhal Topal, kayınvalideden gelen “Beğendim, sadece ağır geldi. Kaşarı ağır geldi” yorumuyla kahkahayı bastı ve “Hala krep diyor” diyerek gülmeye devam etti.

Zuhal Topal'la Sofrada programında 'yok artık' dedirttiler! Ne yediğini bile bilmeyen kayınvalide şoke etti! 9

Şengül Hanım

MASADA BİR GARİP DURUM! HİÇ KONUŞMAYAN KAYINVALİDE!

Masada hiç bir varlık göstermeyen, hafta başından beri bir kaç cümleden fazla konuşmayan Şengül Hanım’ın durumu da hayli dikkat çekiciydi. Topal, “Gelininiz mi istedi katılmayı, siz istemediniz mi?” diye sorduğunda kayınvalideden “Evet” yanıtı geldi.

Necla Hanım’ın “Gelininiz suskun olduğunuzu bilmiyor muydu?” sorusuna “İşte asıl soru bu” diyerek destek veren Zuhal Topal, Şengül Hanım’a “Biraz da masaya katılın. Üzülüyorum sizin için, varlık gösterin biraz, çünkü siz de burada bir katılımcısınız. Siz de jürisiniz. Biraz ağırlığınızı koyun. Gelininiz gerçekten bilmiyor muydu bunu? Anne sen nasıl yaparsın o kayınvalidelerle, demedi mi?” sorusunu yöneltti.

Şengül Hanım, gelininin kendisini teşvik ettiğini söylerken, video çekiminde ise “Gelinim yapabilirsin dedi katıldım. Kayınvalideler çok konuşuyor. O yüzden konuşmuyorum. Ne zaman konuşsam kayınvalideler susturuyor” diye konuştu.