Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri “Zuhal Topal’la Sofrada programını insanlığa hakaret sayarım” ! Sosyal medya çıldırdı

“Zuhal Topal’la Sofrada programını insanlığa hakaret sayarım” ! Sosyal medya çıldırdı

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada yarışması için alarm zilleri çalıyor! Program hakkında sosyal medyada inanılmaz yorumlar yapılıyor!

Televizyon Gazetesi Detay

Fox TV ekranlarında izleyicilerle saat 16.30’dan 19.00’a kadar birlikte olan Zuhal Topal’la Sofrada programı Ağustos sonunda başlamış olmasına karşın Ekim ayı başından itibaren ciddi bir ilgi oluştu. Programın en dikkat çeken özelliğini seçilen kaynanaların kültür farklılıkları ve birbirlerinden çok uzakta kişiler olmasıydı… Bu durum da ekran başındaki izleyicilere keyifle takip edilecek bir yarışma programı şansı vermişti.

Ancak yarışmanın son bölümlerine bakıldığında kaynanaların yemek yarışmasına değil de, televizyon aracılığıyla fenomen olma amacıyla geldikleri gözleniyor.

Assolistlik yapan mı dersiniz, yoksa büyüteçle yemekleri inceleyen mi dersiniz, herkesi irite edecek tavırları özellikle sergileyen mi dersiniz, evine ayakkabı ile kimseyi sokmayanların, ayakkabılarla eve girme çabasına mı yanarsınız…

Zuhal Topal’la Sofrada programına katılan kayınvalideler adeta kendi reklamlarını yapmak üzere yarışmaya gelir oldu. Bu durum da programın en çekici özelliği olan farklı kültürlerin buluşması keyfini ortadan kaldırmaya başladı.

Yemekleri tatmak için değil de, bunu araç olarak kullanıp ünlü olma derdine düşen kayınvalideler yüzünden Zuhal Topal’la Sofrada programı alarm zillerini çalmaya başladı.

Sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa Zuhal Topal’ın bu konuya özel bir önem vermesi gerekiyor.

Bir de RTÜK’e yapılan şikayetlerin de artmaya başladığı sosyal medyada görülmekte…

Sosyal medyada yer alan yorumları aynen değil de biraz törpüleyerek aktarıyoruz, çünkü ağır itham ve hakaret içeren çok sayıda mesaj var…

“Elle börek yemek ne…”

“Allah rızası için müsaade etme. Ayakkabısını çıkarmayan, büyüteçle yemek bakan, saygısızlıkta sınır tanımayana biraz daha fazla tepki ver. Haddini bilsin herkes, birbirine hakaret edip duruyorlar.”

“Zuhal Topal’la Sofrada programını insanlığa hakaret sayarım.”

“Ablacığım bu ne kıskançlık, bizim burada mısın sen?”

“İnşallah iyice reytingleri düşer ve yayından kalkar.”

“Nankör insanlar…”

“Şu Zuhal Topal’ın programının adı Varoşlar Kapışıyor mu?”

“Yarışmacı kıtlığı mı var, önünüze geleni programa almışsınız. Program her hafta izlenirliğini kaybediyor.”

“Böyle annem olduğu için utanırdım. Annem televizyonda böyle konuştuğu, davrandığı için kahrolurdum.”

“Görüp görebileceğiniz en saçma diyaloglar…”

“Zuhal Topal’la Sofrada izliyorum, sinirlerim tavan…”

“Zuhal hanım, Allah aşkına kaynanalara baktığım zaman yemek programı değil sanki dedikodu programı.”

“Kadın suşi yapmış… Diyorlar ki, ‘malzemeleri hazır almış…’ Ne yapsın kadın, denize dalıp yosun mu çıkarsın, tarladan pirinç mi toplasın.”

ACUN’DAN DAVA

Bir de Acun Ilıcalı’nın format konusunu dava etmesi ve ağır tazminat istemesi de ayrı bir durum. tv8’deki Yemekteyiz ile Fox TV’deki Zuhal Topalla Sofrada programlarının kapışması daha yeni başladı.