Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programının taçlı kayınvalidesini yerden yere vurdular! Sen misin kraliçeyim diyen!

Zuhal Topal’la Sofrada programının taçlı kayınvalidesini yerden yere vurdular! Sen misin kraliçeyim diyen!

tarafından zk zk
Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la programının dün yayınlanan 129. bölümünde tacıyla konuşulan kayınvalide Şükriye Hanım, kraliçeliğinin kurbanı oldu!
Televizyongazetesi/Detay

Hafta başından beri tacıyla dikkat çeken kayınvalide Şükriye Hanım, her gittiği evde kraliçe olduğunu söyleyip kendisine özel ilgi istedi.

Diğer kayınvalidelerin garip karşıladıkları bu durum, sonunda kendi gününde Şükriye hanım için can sıkıcı bir hale dönüştü!

Bir gün önce Serpil Hanım’ın gelinin evinde sandalye yerine tabureye oturması istenince çok kızan ve ‘Kraliçeyim ben, taht beklerken tabure koymuşlar’ diyerek tepki veren kayınvalide, bu tavırlarının bedelini acı ödedi!

İzmir’den gelen kayınvalide, bir dostlarının evinde geliniyle misafirlerini ağırladı. Evdeki masanın bir tarafında sandalyeler, bir tarafında da puf vardı.

Bir gün önce tabureye isyan eden Şükriye Hanım, Serpil Hanım’ı pufa oturtmak isteyince, kayınvalideye de büyük bir koz vermiş oldu!

Tacıyla kraliçeliğini haftanın ilk gününden ilan eden Şükriye Hanım, kimi zaman espriyle kimi zaman da eleştirilerle karşılaştı.

“Benim bir ayrıcalığım vardı, onlar da taç taksın onlar da itiraz etsinler. Benim tacım olduğu için itiraz hakkım var, onların yok!” diyen Şükriye Hanım’ın ilginç halleri, kimi zaman tartışmaya dönüşse de komik anlar da ortaya çıktı!

Zuhal Topal'la Sofrada programının taçlı kayınvalidesini yerden yere vurdular! Sen misin kraliçeyim diyen! 7

SEN MİSİN KRALİÇELİĞİNİ İLAN EDEN!

Şükriye Hanım’ın kraliçeliğini kabul etmeyen Serpil Hanım, pufa oturtulmasına itiraz etmeyi sürdürdü.

Ancak Şükriye Hanım, “Burası bir dostumuzun evi. Bunun takımı bu. Sende de taç olsaydı ben sana onu getirtir oturturdum. Sonuçta sizi yere oturtmadık seni. Hoşgörün” diyerek eleştiriye yanıt verdi.

Satı Hanım da kraliçeliğini ilan eden kayınvalideyi eleştirirken, evde kırmızı halı olmadığını, kraliçeye yakışmadığını söyleyerek alaya aldı durumu.

Zuhal Topal da espriye katılarak “Altın varaklar falan bekliyordunuz galiba” yorumunu yaptı.

Kayınvalideler, Şükriye Hanım’ın kraliçeliğini ilan edip büyük beklentiye soktuğunu belirtip “Bence o tacı indirin kafanızdan. Taçlık bir masa yok, kraliçelik bir masa yok, kraliçeye yakışan bir masa değildi!” eleştirisini yaptılar.