Ana sayfa Dizi Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada yarışması dizileri sollamaya başladı!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışması dizileri sollamaya başladı!

tarafından ker_def

Hafta içi öğleden sonra artık birçok ekranda Zuhal Topal’la Sofrada programı açık… Fox TV ekranında izleyicilerle saat 16.30’da buluşan ve Fatih Portakal ile Ana Haber bülteni öncesinde iyi bir reyting yakalayan Zuhal Topal ve ekibi, artık dizileri bile sollamaya başladı.

Televizyon Gazetesi Detay

30 Kasım reyting sonuçlarında Zuhal Topal’la Sofrada programının 70. bölümü, yani haftanın final bölümü totalde 7. sırada yer aldı.

Bu sonuç ile Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol’da programlarının üzerine çıkan Zuhal Topal, 4,5’li reytinglerle dizileri de sollamaya başladı.

30 Kasım tarihinde totalde İstanbullu Gelin 10., Payitaht Abdülhamid 11. ve Şahin Tepesi dizisi de 12. sırada yer almıştı.

Programın AB grubu reytingleri de 4’ün üzerine çıkmış durumda. Şahin Tepesi, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol’da programlarını geçen Zuhal Topal’la Sofrada 8. sıradan listeye girmiş durumda.

Ekim ayında yükselişe başlayan ve düzenli şekilde de yükselişini sürdüren programın geldiği nokta Zuhal Topal’ın başarısı… Her ne kadar kayınvalidelerin oy verme cimrilikleri yüzünden kazananı genel olarak Zuhal Topal’ın verdiği puanlar belirlese de, ünlü sunucu adaletli puanlar vererek doğru kişinin kazanması ilkesinden de şaşmamış durumda.

Tabii bu noktada kayınvalidelerin çeşitli kazanma hesapları nedeniyle puanlamaları zaten düşük olacağı belliydi. Topal’ın puanları da adaleti sağlamakta…