Ana sayfa Dizi Haberleri Züleyha, Yılmaz’ı unut! Bir Zamanlar Çukurova’ya olayın seyrini değiştirecek bir kadın geliyor!

Züleyha, Yılmaz’ı unut! Bir Zamanlar Çukurova’ya olayın seyrini değiştirecek bir kadın geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Baş rollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Vahide Perçin ve Uğur Güneş’in yer aldıkları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde işler başka yere kayıyor!

Atv’nin sevilen dizisine yeni bir karakterin katılacağı konuşulmakta.

Gidişata bakılırsa kaçınılmaz olan bir karakter bu!

Yılmaz, Züleyha’nın kendisinden vazgeçip Demir ile evlendiği ve ondan çocuk yaparak mutlu bir hayat sürdüğünü düşünürken, geçtiğimiz bölümde onunla buluşmak için gittiği yerde Demir ile karşılaşmıştı.

Gerçekleri bilmeden Züleyha’nın kendisine tuzak kurduğunu düşünen Yılmaz, iyice bilenecek!

Bu arada Demir, Züleyha’nın bu gizli planlarından sonra onu kaybetmemek için daha da acımasızlaşarak Yılmaz’ın peşinden ayrılmayacak!

Züleyha ise Yılmaz’a gerçekleri anlatamamanın acısıyla kavrulacak.

Bu arada dizide dengeleri değiştirecek bir kadın karakterin daha geldiği ile ilgili bazı bilgiler dolaşmakta.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş da sosyal medya hesabından Ala isimli bir kadın doktorun diziye katılacağı ve Yılmaz’a aşık olacağı şeklinde konuşulan bir bilgiyi paylaştı.

Züleyha, Yılmaz'ı unut! Bir Zamanlar Çukurova'ya olayın seyrini değiştirecek bir kadın geliyor! 7

Hikayenin gidişatına bakılırsa Yılmaz’ın Züleyha ile ilgili yanlış bilgileri, onun da bu kadınla ilgilenmesini sağlayacak. Züleyha da Yılmaz’ın kendisini unuttuğunu düşünecek. Henüz detaylarla ilgili bir açıklama yok ancak en azından tahminler bu yönde.

Çünkü Züleyha, Yılmaz’a bir şekilde ulaşır ve gerçekleri anlatırsa, hikayenin hızla sonuna gelinebilir! Dolayısıyla kafa karıştırıcı ve hedef yanıltıcı başka hikayeler ve karakterler gerekli. Yılmaz’ın Züleyha ile ilgili yaşadığı yanılgıyı uzatmak ve Züleyha’nın da benzer bir duyguya kapılmasıyla muhtemelen birbirlerinin gerçeğini bilmeden başka durumların içine girmeleri sağlanacak.

Şimdilik konuyla ilgili net bir bilgi olmasa da bir kadın karakterin diziye gelip Yılmaz’a aşık olması şeklindeki kimi bilgiler, hikayenin evrilmeye başlayacağının da sinyali…