Ana sayfa Dizi Haberleri Züleyha’nın büyük planı! Bir Zamanlar Çukurova dizisi, flaş gelişmelerle şaşırtacak…

Züleyha’nın büyük planı! Bir Zamanlar Çukurova dizisi, flaş gelişmelerle şaşırtacak…

tarafından zk zk
Atv’nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 16. bölümde Züleyha, oğlunu alıp gitmeye çalışacak.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadıkları dizide Züleyha, Demir’in kendisine güvenmesi için elinden geleni yapmaya başlıyor. Mutlu aile tablosu çizen ve Hünkar’a da kendisini kabul ettirmeye çalışan Züleyha, Demir’in hediye ettiği arabayı kullanmayı da öğreniyor.

Planını yavaş yavaş işleten Züleyha’nın tek amacı, oğlunu da alıp çiftlikten gitmek. Bu sırada Adana’da sanayi odasının başkanlık seçimlerinde Yılmaz’ın kazandığı tanıtımda yer alan görüntülerden anlaşılıyor. Demir ve Hünkar bu duruma çok şaşırıp öfkelenirken, Yılmaz da işlerinin başına geçiyor.

Züleyha'nın büyük planı! Bir Zamanlar Çukurova dizisi, flaş gelişmelerle şaşırtacak... 7

Demir’in çiftlikte Gaffur’un yakasına yapıştığı ve onu çok kızdıracak bir olayın yaşandığı görülüyor. Züleyha’nın çiftlikten kaçtığı ve arabasıyla gittiği yolda Yılmaz ile karşılaşması, Fekeli’nin ‘Yolculuk nereye’ diye sorması, ikilinin birlikte kaçtıkları izlenimini yaratsa da durumun ne olduğunu Perşembe akşamı izleyip göreceğiz.

Bu arada gazetede çıkan bir haberin detayı da dikkat çekiyor. Dövülerek öldürülen kişi Veli mi?

İşte 16. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz’a ‘beni öldürün, bitsin bu kavga’ diye haykırınca, işler daha da çıkmaza giriyor. Öfkeden ve intikamdan gözü dönen iki adam, bu büyük karşılaşmada en acı gerçeklerle yüzleşiyor. Demir ve Yılmaz karşılaşmasının ardından, Yılmaz ortadan kayboluyor.

Fekeli, Yılmaz’ın uzun süre yokluğundan şüphelenip, adamlarına her yeri aratıyor. Bir haber çıkmayınca ise Fekeli, Yamanlar’ın konağını basıyor. Yılmaz’a Demir’in zarar verdiğini düşünen Fekeli’nin gözü dönüyor. Onu bir anda karşılarında gören Hünkar ve Demir ise ne yapacaklarını bilemiyor. Konakta fırtına estiren Fekeli, Yılmaz için her şeyi yapmaya hazır!

Şermin, Züleyha ve Yılmaz gerçeğini sonunda öğreniyor. Bu bilgiyle Hünkar’ı tehdit etmeye hazırlanan Şermin, umduğunu bulabilecek mi?