Ana sayfa Güncel Haberler Zümrüdüanka çekildiği bölge, Hatice Arslan’ın ikinci yuvası oldu!

Zümrüdüanka çekildiği bölge, Hatice Arslan’ın ikinci yuvası oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beyza Şekerci’nin sunmakta olduğu Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası isimli program ekibi, Kapadokya’da çekimleri yapılan Zümrüdüanka dizisinin setini ziyaret etti. Setten manzaralar ve oyuncularla röportajlar da programda ekrana geldi. Büyülü atmosferi ile Kapadokya’nın güzelliklerinin de yansıdığı görüntüler izleyicilerden ilgi gördü.

Dizide Ülfet Kuloğlu karakterine Hatice Aslan hayat veriyor. Bölgeyi çok sevdiğini dile getiren usta oyuncu, daha kurak topraklar beklerken çok yanıldığını ve çok verimli topraklar olduğunu söyledi. Oyuncu, “İçine girdikçe toprakların ne kadar bereketli olduğunu, insanların ne kadar sıcak ve doğal olduğunu görüyorsun. İkinci yuvam oldu burası” diye konuştu.

Dizide son dönemde öne çıkan isimlerden birisi de Hamit karakterine hayat veren Doğukan Güngör. Oyuncu Suhandan karakterine hayat veren Pelin Abay ile birlikte dizide adeta başrollerden rol çalar pozisyonda. İzleyiciler bu iki karakterin aşklarını ekranda görmekten son derece memnun.

Zümrüdüanka çekildiği bölge, Hatice Arslan'ın ikinci yuvası oldu! 7

Programda açıklama yapan Doğukan Güngör, çekimlerin yapıldığı Kapadokya’nın çok keyifli bir bölge olduğunu anlattı. Oyuncu, “Baktığınız zaman etrafa bunların kendi kendine oluşumu, doğanın bunu kendisinin yapıyor oluşu çok garip. Bu atmosferde bir kırsal hikayeyi, canlandırmak da çok keyifli, heyecan yaşıyoruz.

Zümrüdüanka setinden görüntüleri videoda bulabilirsiniz.