Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde başrollerden rol çalan çift!

Zümrüdüanka dizisinde başrollerden rol çalan çift!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisinde son dönemde iki karakter çok öne çıkıyor… Suhandan ve Hamit’ten bahsediyoruz… İzleyicilerin de çok sevdiği bu iki karakterin sahnelerine ilgi büyük.

Dizinin 15.bölümünde de mutluluk saçtıkları anda rahatsızlanan Suhandan, hemen hastaneye kaldırıldı. Hamit, onun yanı başında ve neler olduğunu anlamaya çalışıyordu. Ortaya çıktı ki, Suhandan zehirlenmiş. Hem de zehirli ot karışımları ile… Suhandan hemen bunun Canan’ı işi olduğunu düşündü. Hamit de hesabını sorma sözü verdi.

Suhandan ve Hamit’in sahneleri ise izleyicileri adeta mest ediyor. Pelin Abay ve Doğukan Güngör’ün canlandırdığı bu iki karakterin son dönemde adeta başrollerden rol çalmaya başladı. Ceren Yılmaz ve Alp Navruz, dizinin iki başrolü… Zümrüt ve Serhat da izleyicilerin üzerine titredikleri karakterler.

Ancak Suhadan ve Hamit sahneleri de artık çok ilgi görüyor. İkilinin mutluluğa kavuşmasını isteyen izleyicilerin sosyal medyadaki taleplerini senaryo yazarlarının da dikkate aldığına yönelik işaretler var.

Zümrüdüanka dizisinde başrollerden rol çalan çift! 8

Hamit ve Suhandan karakterlerinin sahneleri arttı ve hikayeleri de çok daha etkili hale geldi. Birçok izleyici, bu ikiliyi farklı bir projede başrol olarak görmek istediğini belirten yorumlar da yapıyor.

Yani, Zümrüdüanka dizisinde yeni bir dizi çiftimiz daha oldu… Pelin Abay, daha önce Gülperi’de Fatoş olarak ekrana gelmişti. Ayrıca Vatanım Sensin’de de Handan karakterine hayat verdi. Yeni ve doğru adımlar atarak kariyerinde ilerleyen bir oyuncu.

Zümrüdüanka dizisinde başrollerden rol çalan çift! 9

Doğukan Güngör ise Zümrüdüanka dizisi sayesinde tanındı ve izleyiciler tarafından da çok sevildi.

Dizi, bu iki isme de önemli katkılar yapıyor…

Suhandan ve Hamit’in zehir olan mutluluk anlarından görüntüleri de aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.