Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisine başlayan Gökçe Eyüboğlu’na, Kadın dizisindeki iki isimden vefalı tavır

Zümrüdüanka dizisine başlayan Gökçe Eyüboğlu’na, Kadın dizisindeki iki isimden vefalı tavır

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde oynadıkları Zümrüdüanka dizisinin yeni sezonunda bir isim dikkatleri çekiyor. Ekrana son olarak Kadın dizisinde oynadığı Ceyda karakteri ile gelen başarılı oyuncu Gökçe Eyüboğlu da yeni sezonda Zümrüdüanka kadrosuna katıldı.

Oyuncunun Deniz karakterine hayat vereceği öğrenilirken, yeni rolü de merakla bekleniyor. Tanıtımda gelinlik giydiği görülen oyuncunun bir süre önce dizinin çekimleri için Kapadokya’ya gittiği de öğrenilmişti. Eyüboğlu’na sosyal medyadan başarılar dileyen isimlerden bazıları dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde Kadın dizisinde birbirlerine fena halde düşman olan iki kişiyi oynadıkları Seray Kaya’dan oyuncuya tebrik ve başarı dileği gelmişti. Son olarak şu anda Baraj dizisinde oynayan ama Kadın dizisindeki Arif karakteriyle hafızalara kazınan Feyyaz Duman da eski rol arkadaşına bir jest yaptı.

Feyyaz Duman, Zümrüdüanka dizisinde rol alan Gökçe Eyüboğlu’na sosyal medyadan başarılar diledi.

Zümrüdüanka dizisine başlayan Gökçe Eyüboğlu'na, Kadın dizisindeki iki isimden vefalı tavır 8

Yine bir başka isim daha dikkatleri çekti. Kadın dizisinde Özge Özpirinçci’nin oynadığı Bahar karakterinin kızı Nisan’a hayat veren küçük oyuncu Kübra Süzgün de Gökçe ablasını unutmamıştı. Bir vefalı tavır da ondan geldi ve Süzgün’ün güzel dileklerine Gökçe Eyüboğlu da “Ah kuzum benim, çok teşekkür ediyorum” sözleriyle karşılık verdi.

Zümrüdüanka dizisine başlayan Gökçe Eyüboğlu'na, Kadın dizisindeki iki isimden vefalı tavır 9