Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisine final şoku! Kaç bölüm sonra bitecek?

Zümrüdüanka dizisine final şoku! Kaç bölüm sonra bitecek?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon ortasına doğru ilerlerken pek çok dizi çoktan tozlu raflara kaldırıldı bile. Reytingleri düşük olan diziler için kanallar final kararı almakta gecikmiyor. Kimi zaman gün değiştirerek ya da yeni oyuncuların katılımıyla destek sağlanmaya çalışılsa da bazen bu durum da diziyi kurtaramıyor!

Benzer şekilde Zümrüdüanka dizisi de ekrana veda etmeye hazırlanıyor! Fox TV, geçtiğimiz günlerde Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk’in başrolünde oynadığı Çocukluk dizisi 11. bölümde bitirme kararı almıştı. Kanalın hazırlıkları süren Son Yaz dizisinin çekimlerinin başlamasıyla, reytingi düşük olan bir dizisinden vazgeçeceği tahmin ediliyordu.

Bu diziler arasında reytingi düşük olan Çocukluk ve Zümrüdüanka dizisi vardı. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde oynadığı dizi için geçtiğimiz hafta kritik bir bekleyiş vardı ama kanal Çocukluk dizisi için final kararı aldı.

Ancak Cumartesi akşamı yayınlanan ve bir süre önce Sen Çal Kapımı dizisiyle yer değiştirerek Çarşamba gününe geçen Zümrüdüanka dizisi, yeni gününde de tutunamadı!

Diziye bu sezon Usta oyuncu Menderes Samancılar ile İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu gibi oyunculuklarıyla takdir toplayan iki ismin dahil olması da Zümrüdüanka dizisini kurtarmaya yetmedi!

Zümrüdüanka dizisine final şoku! Kaç bölüm sonra bitecek? 7

Fox TV, reytingi düşen diziye daha fazla şans vermeme kararı aldı ve final yapılacağı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından finali duyururken, hangi bölümde biteceği bilgisini de paylaştı.

Bu hafta 23. bölümü yayınlanan dizinin 3 bölüm sonra yani 26. bölümde sona ereceğini öğrenildi. Kapadokya’da çekimleri yapılan dizide Volkan Kocatürk’ün yerine de yönetmen koltuğuna eski yönetmen Serhan Şahin’in oturduğu da ortaya çıktı. Son 3 bölümü yeni yönetmen hazırlayacağı ifade ediliyor.