Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka mı, Çocukluk mu derken, final yapacak dizi belli oldu!

Zümrüdüanka mı, Çocukluk mu derken, final yapacak dizi belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV, bir dizisi bitmeden bir başka dizisinin hazırlıklarına başlıyor. Yeni sezonda işi sıkı tutan kanal, haftanın her gününü dizi ile doldururken, aynı zamanda yedekte çekimleri başlayan dizileriyle de dikkat çekiyor. Öyle ki reytingleri düşen ve umut vadetmeyen dizinin bileti hemen kesiliyor ve yedekteki daha iddialı duran proje ekrana getiriliyor.

Bu sıralar iki dizinin de reytingleri kanalı pek memnun etmiyordu. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde oynadığı Zümrüdüanka ve Burcu Özberk ile Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde oynadıkları Çocukluk dizilerinin reytingleri düşük geliyordu. İddialı bir başka projenin hazırlıkları ise çoktan başlamıştı.

Bu nedenle kanalın bu iki diziden birini yayından kaldırarak Son Yaz dizisine yol vermesi bekleniyordu. Sonunda beklenen oldu ve Fox TV’nin Cuma akşamları yayınlanan ve reytingleri düşüşe geçen Çocukluk dizisine veda etme kararı aldığı öğrenildi!

Zümrüdüanka mı, Çocukluk mu derken, final yapacak dizi belli oldu! 8

Çarşamba akşamından Cumartesi’ye alınan Zümrüdüanka ise şimdilik final kararından kurtuldu ama bu şekilde reytinglerini toparlamadan aynı durum devam ederse, muhtemelen onun da yakında bileti kesilecek!

Çocukluk dizisinin yayından kaldırılacağı şeklindeki kulis bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından paylaştı. 9 bölümü yayınlanan dizinin 11. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Fox TV’nin Cuma akşamının iddialı yapımlarının karşısına yine büyük iddialarla hazırlıkları süren Son yaz dizisini getireceği düşünülüyor.

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı “Son Yaz”ın çekimleri ise Çeşme ve Alaçatı’da son hız devam ediyor.

Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı dizinin kadrosunda Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.

Zümrüdüanka mı, Çocukluk mu derken, final yapacak dizi belli oldu! 9