Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka son kozlarını oynuyor, hikaye darmaduman, sanki senarist bile ne yaptığını bilmiyor!

Zümrüdüanka son kozlarını oynuyor, hikaye darmaduman, sanki senarist bile ne yaptığını bilmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ ANALİZ ÖZEL – Fox TV ekranında artık çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisi, geçtiğimiz gün 20. bölümü ile yeni gününde ekrandaydı. Ancak beklendiği gibi reyting performansı hiç de iç açıcı değildi… Çok güçlü ve kemik izleyicisi olan dizilerle yarışmasının mümkün olmadığı zaten biliniyordu. Zümrüdüanka, hafta içine alınarak aslında finalden önce son can çekişmelerini yaşamasına izin verildi desek, yanlış olmayacak.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde vurucu sahneler ile reytingleri yükseltmek adına son çareye başvuruldu. Üst üste karakterlerin harcanmaya başlaması aslında son çırpınışlar olarak değerlendirilebilir. Senarist bile daha önce bu sahneleri düşünmemiş, mecburen son anda senaryo değiştirilmiş bile olabilir. Ancak bu konuda bir bilgi yok, sadece tahmin yürütüyoruz.

Çünkü dizinin hikayesi o kadar sert bir viraj döndü ki, kimse bu kadarını beklememişti. Önce, çocuk oyuncu Beste Ilgın İlkbahar’ın canlandırdığı Işık karakterine veda eden izleyiciler, 21.yeni bölümde ise muhtemelen Hamit’i toprağa verecek.

Zümrüdüanka son kozlarını oynuyor, hikaye darmaduman, sanki senarist bile ne yaptığını bilmiyor! 8

Zümrüdüanka dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Suhandan, mezar başında “Hamit” diye çığlık atıyor. Tüm aile mezarlıkta son yolculukta. Serhat ile Hamit, geçen bölümün finalinde karşılıklı olarak silah çekmiş ve kurşunlar ateşlenmişti. Anlaşılan Hamit bu düellodan sağ çıkamadı.

Hamit’in intikamı için Behram şimdi sahneye çıktı. Serhat Demirkan’a “Seni öldürmeyeceğim. Sevdiklerini öldüreceğim. Artık senin bir ailen yok” gibi çok ağır sözler söyleyen Behram, fitili ateşledi. Zümrüdüanka dizisinin son 2 bölümündeki bu düzenlemeler, hafta içine alınması sonrasında son çırpınışlar olarak dikkat çekiyor.

Zümrüdüanka son kozlarını oynuyor, hikaye darmaduman, sanki senarist bile ne yaptığını bilmiyor! 9

Zira dizinin hikayesine İsmail Hacıoğlu, Gökçe Eyüboğlu ve Menderes Samancılar gibi üç güçlü isim ile ekleme yapıldı. Ancak bu 3 karakter de kurtarıcı olmadı. Şimdi de şoke eden hikaye değişiklikleri ile izleyicinin ilgisi canlı tutulmaya çalışılıyor.

Bakalım 21. bölüm reytingleri nasıl gelecek? Yine düşük gelirse, muhtemelen Fox TV, Son Yaz dizisi ne zaman hazır olur ise Zümrüdüanka’yı feda edip, yeni dizisini başlatabilir.

Tabii ki bu bilgilerin bir yorum olduğunu tekrar ifade edelim. İşte 2 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’da Fox TV ekranında yayınlanacak 21.bölümden 1. fragman: